ATP
Τσιτσιπάς: "Το 3ο είναι το πιο ξεχωριστό" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Το 3ο είναι το πιο ξεχωριστό" (vid)
© Monte-Carlo Masters
tn team Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 18:34

Η αίσθηση του 3ου τροπαίου στο Monte-Carlo δεν συγκρίνεται με τα πρώτα δυο, όπως υπογράμμισε στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τον νέο του θρίαμβο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Συγκεκριμένα, ο Στεφ δήλωσε στην σύντομη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε μετά τον τελικό και πριν από την απονομή: "Ήταν πολύ δύσκολα... οπότε το να επιστρέφω στο βάθρο, στο να κερδίσω τουρνουά, είναι εκπληκτικό συναίσθημα. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά την οικογένειά μου και τους φίλους μου που έκαναν αυτή τη στιγμή εφικτή. Είμαι ευγνώμων σε κάθε άνθρωπο που βρίσκεται πίσω απ' αυτό το ταξίδι.

To τρίτο είναι πιο ξεχωριστό από το πρώτο ή το δεύτερο. Είναι κάτι απίστευτο για μένα, ήταν πολύ αγχωτικό ματς αλλά ήθελα πολύ τον τρίτο τίτλο και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα."

Για το απόφθεγμα που έγραψε στην κάμερα, ότι "η μοίρα ευνοεί τους ατρόμητους", είπε: "Είχα μια συζήτηση χθες με ένα μέλος της ομάδας μου και μιλήσαμε γι' αυτό (για το πως φαίνεται να μη φοβάται τίποτα και να παίζει διαφορετικά απ' ότι τους πρώτους μήνες της σεζόν). Έπρεπε να βγω έξω και να δείξω αυτό το τένις γιατί έδωσα υπόσχεση σε όλους ότι δεν θα τα παρατήσω, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και είμαι χαρούμενος που έπαιξα αυτό το τένις."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots