ATP
Με Struff ξεκινάει ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Με Struff ξεκινάει ο Τσιτσιπάς (vid)
© Mutua Madrid Open
tn team Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 - 22:04

Τον πολύ επικίνδυνο Jan-Lennard Struff θα αντιμετωπίσει στον πρώτο του αγώνα στο Internazionali BNL d' Italia ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Struff στην πρεμιέρα του στο 1000άρι της Ρώμης το Σάββατο, καθώς ο Γερμανός ξεπέρασε το εμπόδιο του Pedro Cachin με 6-4, 6-4.

Έκανε καλό παιχνίδι ο Struff, ο οποίος "έσπασε" στο 9ο game του 1ου και του 2ου σετ το σερβίς του Αργεντινού, για να φτάσει σ' αυτή τη νίκη σε 77 μόλις λεπτά.

Ο 34χρονος Struff, Νο.41 στην παγκόσμια κατάταξη, είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος, ιδίως για πρεμιέρα. Με τον Τσιτσιπά υπάρχει προϊστορία, αφού έχουν συναντηθεί άλλες 6 φορές, με τις νίκες να είναι μοιρασμένες (3-3).

Στο χώμα έχουν παίξει 2 φορές, με τον Struff να έχει κερδίσει και τις 2. Πιο πρόσφατα είχαν παίξει στον προημιτελικό της Μαδρίτης έναν χρόνο πριν, με τον Struff να επικρατεί με 7-6 (5), 5-7, 6-3.

Ο αγώνας αυτός θα γίνει το Σάββατο, ενώ θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς θα παίξει και την Παρασκευή, κάνοντας την πρεμιέρα του στο διπλό, όπου μαζί με τον Robin Haase θα αντιμετωπίσει τους Wesley Koolhof και Nikola Mektic στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots