ATP
Sinner: "Κατάλαβα ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι απ' αυτή την ιστορία"

 
Sinner: "Κατάλαβα ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι απ' αυτή την ιστορία"
© Darren Carroll/USTA
tn team Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 11:34

Ο Jannik Sinner άφησε ένα μήνυμα προς πολλαπλούς αποδέκτες, για την υπόθεση ντόπινγκ που τον αφορά και τα όσα ειπώθηκαν τις επόμενες ημέρες από τους υπόλοιπους παίκτες του tour.

"Ήταν δύσκολες στιγμές για μένα και συνεχίζουν να είναι μπερδεμένα τα πράγματα. Μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα", είπε ο Sinner, όπως δημοσίευσε το ιταλικό μέσο Il Fatto Quotidiano.

Πολλοί παίκτες δεν δίστασαν να γίνουν καυστικοί στα σχόλιά τους και να υπονοήσουν το λιγότερο ευνοϊκή μεταχείριση, ακόμα και συνειδητό ντόπινγκ για τον Sinner τις τελευταίες μέρες, με πιο ηχηρή την αντίδραση του Νικ Κύργιου. Δεν έλειψαν βεβαίως και οι παίκτες που στήριξαν χωρίς δεύτερες σκέψεις τον Ιταλό, με τον συμπατριώτη του, Matteo Berrettini να είναι ένας απ' αυτούς.

"Εκτιμώ πολύ αυτά που είπε ο Berrettini. Γνωριζόμαστε πολύ καιρό και μου έδειξε πολύ σεβασμό, είναι τιμή για μένα", ανέφερε σχετικά ο Sinner, που κατέληξε: "Με αυτή την ιστορία, κατάλαβα ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι και ποιοι όχι. Φάνηκε αμέσως."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots