ATP
Τρέλα και αισχροκέρδεια για τον Nadal: Μεταπώληση εισιτηρίων μέχρι και 34.500 ευρώ!

 
Τρέλα και αισχροκέρδεια για τον Nadal: Μεταπώληση εισιτηρίων μέχρι και 34.500 ευρώ!
tn team Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 - 10:31

Η ανακοίνωση του Rafael Nadal πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά τους τελικούς του Davis Cup στη Μάλαγα, έγινε ευκαιρία για μερικούς, που αποφάισαν να πουλήσουν τα εισιτήριά τους σε εξωφρενικές τιμές!

Τo sold out στους επίσημους φορείς ήταν δεδομένο και συνέβη από νωρίς, από τη στιγμή που είχε ανακοινωθεί ότι ο Nadal θα συμμετέχει στο event, συνεπώς ο μόνος τρόπος για να προμηθευτεί κάποιος εισιτήρια για τους αγώνες της Ισπανίας στη Μάλαγα είναι μέσω τρίτων ιστοσελίδων, μια εναλλακτική που σε καμία περίπτωση δεν είναι ασφαλής και ως tennisnews.gr θα σας προτείναμε να αποφύγετε.

Βέβαια, τα εισιτήρια που απευθύνονται στην τελευταία εμφάνιση του Rafael Nadal στο court, είναι και απλησίαστα. Δεν υπάρχει κανένας φορέας μεταπώλησης που να προσφέρει εισιτήρια με λιγότερες από μερικές χιλιάδες ευρώ, ενώ η τιμή για μια θέση κοντά στο κέντρο για τα προημιτελικά της Ισπανίας με την Ολλανδία την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, φτάνει ακόμα και τα 34.541 ευρώ!

Εντοπίσαμε μάλιστα σε μια ιστοσελίδα και εισιτήριο σε καλή θέση για τη μέρα των ημιτελικών, όπου μπορεί να παίξει ο Nadal, αλλά μπορεί και όχι αν η Ισπανία δεν ξεπεράσει το εμπόδιο των Ολλανδών, στην εξωφρενική τιμή των 90.000 ευρώ!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots