ATP
Alcaraz: "Σε ευχαριστώ Rafa, θα μου λείψεις!"

 
Alcaraz: "Σε ευχαριστώ Rafa, θα μου λείψεις!"
© ITF Tennis
tn team Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 - 17:22

Μια συναισθηματικά φορτισμένη δημοσίευση έκανε ο Carlos Alcaraz, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Rafael Nadal.

Ο Alcaraz, ο οποίος μεγάλωσε με τις επιτυχίες του Nadal και όταν πια ήταν στο κορυφαίο επίπεδο ο ίδιος είχε τη δυνατότητα να παίξει μαζί του διπλά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει με ξεχωριστή δημοσίευση τον Ισπανό θρύλο, που ανακοίνωσε σήμερα ότι σταματάει το τένις.

H δημοσίευση του Alcaraz: "Από τότε που ήμουν παιδί και σε παρακολουθούσα από την τηλεόραση και ονειρευόμουν να γίνω τενίστας, μέχρι και όταν είχα το δώρο να παίξω στο πλευρό σου στο Roland Garros εκπροσωπώντας την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Σε ευχαριστώ πολύ που είσαι παράδειγμα σε όλα τα επίπεδα, η κληρονομιά σου είναι ανεπανάληπτη! Σε χάρηκα πολύ και θα μου λείψεις όταν θα σταματήσεις μετά το Davis Cup, Rafa!"

Οι δυο τους πάντως, το παρελθόν και το μέλλον/παρόν του ισπανικού τένις, θα έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν για μια ακόμα φορά στους τελικούς του Davis Cup τον ερχόμενο Νοέμβριο, όπου και θα "κρεμάσει" τη ρακέτα του ο Rafa.

O Alcaraz ρωτήθηκε και στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του με 2-0 σετ από τον Tomas Machac στη Σαγκάη, για την είδηση της απόσυρσης του Rafa, λέγοντας πως τον σόκαρε, αλλά δεν ήθελε να δικαιολογηθεί για το αποτέλεσμα.

"Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότα το είδα. Δεν με επηρέασε στο ματς, δεν σκεφτόμουν την είδηση όταν έπαιζα, όμως με σόκαρε. Χαίρομαι που το είδα μια ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας, γιατί είχα τη δυνατότητα να το επεξεργαστώ και να το ξεχάσω. Είναι μια σκληρή είδηση, πάντα ήταν το είδωλό μου και τον παρακολουθούσα όταν ξεκίνησα να παίζω τένις. Χάρη σε εκείνον έγινα επαγγελματίας τενίστας. Το να τον χάσουμε από το tour θα είναι δύσκολο για όλους. Θα προσπαθήσουμε να το χαρούμε όσο παίζουμε ακόμα μαζί του, πρώτα στη Σαουδική Αραβία και μετά στο Davis Cup."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots