Άνετες νίκες για Serena και Osaka (vids)

 
Άνετες νίκες για Serena και Osaka (vids)
Άνετες νίκες για Serena και Osaka (vids)
tennisnews team Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 - 11:21

H Serena Williams και η Naomi Osaka ξεκίνησαν με "καθαρές" νίκες τις υποχρεώσεις τους για το Australian Open. Η 15χρονη Coco Gauff, κέρδισε την κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή της, Venus Williams.

Μόλις 58 λεπτά χρειάστηκε η Serena Williams, για να κερδίσει την ταλαντούχα Anastasia Potapova με 6-0, 6-3. Η 38χρονη Αμερικανίδα τενίστρια είχε 9 άσους, ενώ πέτυχε 24 winners και έκανε 16 αβίαστα λάθη, για να κυριαρχήσει στο court σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Για 19η φορά στην καριέρα της προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Australian Open (σε ισάριθμες παρουσίες της στο τουρνουά) η Serena, η οποία θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Tamara Zidansek. Η τελευταία, επικράτησε της Na-lae Han με 6-3, 6-3.

Χωρίς απώλειες ξεκίνησε την πορεία της και η Naomi Osaka, η οποία επικράτησε της Marie Bouzkova με 6-2, 6-4. Η 22χρονη Γιαπωνέζα είχε 7 άσους και πέτυχε συνολικά 29 winners στο παιχνίδι, έναντι μόλις 12 της αντιπάλου της.

Στον 2ο γύρο η Osaka, πρωταθλήτρια στο Australian Open πέρσι, θα αντιμετωπίσει την Saisai Zheng, που απέκλεισε την Anna Kalinskaya με 6-3, 6-2.

Η 15χρονη Coco Gauff συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της και επικράτησε της θρυλικής Venus Williams - σε έναν αγώνα που οι δυο παίκτριες είχαν διαφορά 24 χρόνων - με 7-6 (5), 6-3. Η Gauff, η οποία πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Australian Open και την 6η της συνολικά σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, θα αναμετρηθεί στον 2ο γύρο με τη Sorana Cirstea, που κέρδισε την Barbora Strycova με 6-2, 7-6 (5).

Η Petra Kvitova συνέτριψε την Katerina Siniakova με 6-1, 6-0 σε 50 μόλις λεπτά και θα παίξει στον 2ο γύρο με την Paula Badosa, που κέρδισε με το ίδιο ακριβώς σκορ σε 57 λεπτά την Johanna Larsson! Τέλος, η Caroline Wozniacki, στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας της, κέρδισε την Kristie Ahn με 6-1, 6-3 και εξασφάλισε τουλάχιστον έναν ακόμα αγώνα, στον οποίο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Dayana Yastremska και Kaja Juvan.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots