Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα η Σάκκαρη (vid)

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 - 2:51

H Μαρία Σάκκαρη έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα στην πρεμιέρα της στο Australian Open και απώλεσε μόνο 4 games από τη Margarita Gasparyan, για να προκριθεί στον 2ο γύρο.

Μόλις 63 λεπτά χρειάστηκε να μείνει στο γήπεδο η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επιβλήθηκε της Margarita Gasparyan με 6-2, 6-2 και εξασφάλισε μια θέση για τον 2ο γύρο του αυστραλιανού Grand Slam.

Θυμίζουμε πως ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος να γίνει τη Δευτέρα, αλλά η βροχή δεν το επέτρεψε. Έτσι, μεταφέρθηκε στο πρόγραμμα της Τρίτης και η Μαρία ήταν σε θέση να ξεμπερδέψει γρήγορα και να μην ξοδέψει τόση ενέργεια για τον επόμενο αγώνα της, που θα είναι αύριο.

Η Σάκκαρη ήταν άψογη από τη γραμμή του σερβίς, δεν επέτρεψε στην Gasparyan να φτάσει σε break point, ενώ η ίδια έκανε 4 break, από 2 σε κάθε σετ, αξιοποιώντας τις 4 από τις 10 ευκαιρίες της. Επίσης, είχε 16 winners, έναντι μόλις τεσσάρων της Ρωσίδας.

Στον 2ο γύρο, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο.22 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τη Nao Hibino, που κέρδισε τη Shuai Peng με 4-6, 7-6 (6), 6-3. H 25χρονη Γιαπωνέζα, Νο.67 στην παγκόσμια κατάταξη, έχει ξεκίνησει από τα προκριματικά την πορεία της και θα είναι μια πολύ επικίνδυνη αντίπαλος. 

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots