Ξέσπασε σε δάκρυα ο πατέρας της Σάκκαρη (vid)

 
Κώστας Σάκκαρης
Κώστας Σάκκαρης
tennisnews team Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 - 7:29

Συγκλονιστικές στιγμές στη Margaret Court Arena, με τη Μαρία Σάκκαρη να συστήνει την ομάδα της στην on-court συνέντευξή της μετά την πρώτη πρόκρισή της στη φάση των "16" ενός Grand Slam και τον πατέρα της, Κώστα Σάκκαρη, να συγκινείται, σε μια πολύ ασυνήθιστη και όμορφη εικόνα.

Πρόκειται για τον αφανή ήρωα του success story της Μαρίας Σάκκαρη, καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί την προσπάθεια της Μαρίας, χωρίς να εμφανίζεται συχνά στη δημόσια σφαίρα και όντας πάντα μετρημένος στις αντιδράσεις του.

Ο λόγος για τον Κώστα Σάκκαρη, πατέρα της Μαρίας, που σήμερα σε μια ασυνήθιστη εικόνα "έσπασε" και έδειξε τη συγκίνησή του ξεσπώντας σε δάκρυα, κατά τη διάρκεια που η Μαρία σύστηνε τα μέλη της ομάδας της, συμπεριλαμβανομένων και των γονιών της, στη Margaret Court Arena. 

Η Μαρία ευχαρίστησε επίσης όλους όσοι βρέθηκαν στο στάδιο και την υποστήριξαν στη σημερινή της αναμέτρηση με την Keys, ευχαρίστησε ξεχωριστά τους Έλληνες φιλάθλους, ενώ είπε και λίγα λόγια για τον αγώνα του 4ου γύρου, με την Petra Kvitova: "Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, ακόμα μια big hitter. Έχουμε παίξει κάποιες φορές. Θέλω να απολαύσω τη μέρα μου σήμερα και να μη σκέφτομαι τον επόμενο γύρο", είπε, φέρνοντας πολλά γέλια στην εξέδρα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots