Οι καλύτερες αφιερώσεις και μηνύματα στην κάμερα του ΑΟ

 
Οι καλύτερες αφιερώσεις και μηνύματα στην κάμερα του ΑΟ
tennisnews team Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 - 18:02

Ιδιαίτερα διασκεδαστική έχει γίνει αυτή τη χρονιά η καθιερωμένη υπογραφή της κάμερας στο Australian Open, με τους παίκτες να αποφεύγουν τα τετριμμένα, γράφοντας αρκετά μηνύματα και αφιερώσεις!

Μετά τη μεγάλη απογοήτευση του Gael Monfils από τον αποκλεισμό του, η σύντροφός του, Elina Svitolina, του είχε αφιερώσει την πρώτη της νίκη στο τουρνουά με μια καρδιά, ενώ το ίδιο έκανε και στην επόμενη νίκη της.

Στο ίδιο κλίμα και οι αφιερώσεις των Νικ Κύργιου και Alex De Minaur, με τον Κύργιο να απευθύνεται στη σύντροφό του Chiara Passari και τον De Minaur στην Katie Boulter, με την οποία φημολογείται ότι βγαίνει τον τελευταίο καιρό.

"Δεν ξέρω τι να γράψω", έγραψε, κυριολεκτικά, η Iga Swiatek, η οποία 2 μέρες μετά ζωγράφισε μια γάτα!

H Jessica Pegula από τη μεριά της, υποσχέθηκε στην Ons Jabeur ότι θα την αναφέρει και όντως έγραψε στην κάμερα "Hi Ons", με ένα χαμόγελο. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν η Jabeur περίμενε ότι το υπόλοιπο μήνυμα θα ήταν "Go Sabres", "Go Bills", οι ομάδες ice hockey και NFL του Μπάφαλο αντίστοιχα!

Και φυσικά δεν μπορούσε να λείπει απ' αυτό το άρθρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που στην τελευταία του νίκη έγραψε "η κοινότητα μου είναι ο κόσμος", στο πρώτο του ματς που έδωσε σε άδειο στάδιο για το φετινό Australian Open, εξαιτίας του lockdown της Μελβούρνης.

O Στέφανος είχε γράψει επίσης "work harder" μετά τη νίκη του με τον Simon και "young, wild and free" μετά τη νίκη του με τον Κοκκινάκη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots