Τα δάκρυα του Monfils μετά την ήττα (vid)

 
Gael Monfils
Gael Monfils
tennisnews team Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 - 9:55

O Gael Monfils ήταν συντετριμμένος μετά την ήττα του στον 1ο γύρο του Australian Open και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Monfils πάλεψε για 4 ώρες απέναντι στον Emil Ruusuvuori από τη Φινλανδία, δεν κατάφερε όμως να αποφύγει την ήττα με 3-6, 6-4, 7-5, 3-6, 6-3 και μετά το παιχνίδι ήταν πολύ απογοητευμένος, "λυγίζοντας" στη συνέντευξη Τύπου.

"Θέλω να βγω από αυτόν τον εφιάλτη, αλλά δεν μπορώ", είπε ξεσπώντας σε δάκρυα ο Γάλλος, ο οποίος εξήγησε πως αισθάνεται κάθε φορά να τον καταβάλλει η πίεση από τις προσδοκίες και τις σκληρές κριτικές που δέχεται.

"Δεν ξέρω πότε θα τελειώσει, είναι δύσκολο. Κάθε φορά που φτάνω εδώ νιώθω να με καταδικάζουν και μετά χάνω ξανά. Δεν μπορώ να σερβίρω, παίζω άσχημα. Μη μου επιτίθεστε, ζητάω έλεος. Δουλεύω πολύ σκληρά, αλλά δεν έχω αυτοπεποίθηση, δεν αισθάνομαι καλά."

Τα highlights του αγώνα:

Για 1η φορά προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Australian Open ο Ruusuvuori, ο οποίος πέτυχε τη 2η νίκη του σε ένα Grand Slam. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Pedro Martinez, που απέκλεισε τον Yoshihito Nishioka με 6-7 (3), 6-1, 6-1, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots