ATP
Συνεχίζει δυνατά ο Monfils (vids)

 
Συνεχίζει δυνατά ο Monfils (vids)
© Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 9:16

O Gael Monfils ξεκίνησε δυνατά την προσπάθειά του και στο Μαϊάμι, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις από το Indian Wells.

O 37χρονος Γάλλος επικράτησε συγκεκριμένα του Dusan Lajovic με 7-6 (5), 6-4 σε ένα δύσκολο ματς και έκλεισε το εισιτήριό του για τον 2ο γύρο του Miami Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Jordan Thompson.

Έκανε πολύ καλό παιχνίδι ο Monfils, που σταμάτησε στους 25 winners έχοντας μόνο 10 αβίαστα λάθη. Δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point σε ολόκληρο το ματς, πετυχαίνοντας 11 άσους και κερδίζοντας τους 17 από τους 21 πόντους στα δεύτερα σερβίς του.

O Monfils είχε την ευκαιρία να συναντήσει και το "φαινόμενο", Ronaldo:

Στον 2ο γύρο προκρίθηκε και ο Roman Safiullin, ο οποίος επιβλήθηκε του Diego Schwartzman με 6-2, 6-4 και θα αντιμετωπίσει τον Lorenzo Musetti.

Ο 18χρονος Martin Landaluce κέρδισε τον Jaume Munar με 6-3, 1-6, 7-5 και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε Masters 1000 διοργάνωση. Στον 2ο γύρο ο νεαρός Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον Ben Shelton.

Ένας άλλος Ισπανός, ο Roberto Carballes Baena, επικράτησε του Aleksandar Vukic με 7-6 (2), 6-3 και θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Carlos Alcaraz στο τουρνουά. Νίκη και για τον Felix Auger-Aliassime, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Adam Walton με 7-5, 6-4 και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Alexander Zverev.

Tα highlights της ημέρας:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots