Djokovic για τον άλλον ημιτελικό: "Θα τον δω με ποπ κορν" (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic
tn team Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 - 13:29

Ο Novak Djokovic χαρακτήρισε τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Rafael Nadal ως τον καλύτερο το τουρνουά, ενώ όσον αφορά τον αυριανό αγώνα του Στέφανου με τον Daniil Medvedev, από τον οποίο θα βγει ο αντίπαλος του στον τελικό, είπε πως θα τον απολαύσει από το σπίτι με ποπ κορν!

"Από τα μέσα του 3ου σετ ο Στέφανος έκανε εξαιρετική δουλειά στο να κρατηθεί στο ματς. Ο Rafa έπαιζε εκπληκτικά, κυριαρχούσε στο παιχνίδι και με κάποιο τρόπο ο Στέφανος κατάφερε να το ανατρέψει. Έκανε ένα πολύ δυνατό tie-break και επέστρεψε στο ματς", είπε ο Djokovic στη σημερινή του on-court συνέντευξη από τη Rod Laver Arena.

"Ήταν ένας αγώνας υψηλής ποιότητας, πιθανότατα ο καλύτερος αγώνας του τουρνουά έως τώρα. Και οι δυο τους έπαιξαν σε πολύ υψηλό επίπεδο", πρόσθεσε ο Σέρβος, ο οποίος αναφέρθηκε βεβαίως και στον αυριανό αντίπαλο του Τσιτσιπά, Daniil Medvedev.

"Μιλώντας για υψηλό επίπεδο, ο Medvedev είναι κατάλληλος. Παίζει στο υψηλότερο του επίπεδο τους τελευταίους 3-4 μήνες, έχει αυτό το σερί νικών, κέρδισε τα indoor τουρνουά, το ATP Finals, έχει παίξει σε τελικό Grand Slam στο US Open πριν 2 χρόνια με τον Rafa, ενώ ο Στέφανος δεν έχει προκριθεί σε τελικό. Θα είναι ενδιαφέρον να τους δούμε να παίζουν, πάντα οι δυο τους δίνουν αγώνες υψηλής έντασης, είναι ένα πολύ καλό match up και οι δυο παίζουν εκπληκτικά. Εγώ θα πάρω ποπ κορν και θα το απολαύσω."

O Djokovic είπε ακόμα στον Jim Courier πως σήμερα ένιωσε καλύτερα από κάθε άλλη φορά στο τουρνουά σχετικά και με το πρόβλημα με τους πλάγιους κοιλιακούς και κάποια από τις δυο ημέρες χωρίς αγώνα που ακολουθούν, πιθανότατα το Σάββατο, θα προπονηθεί κιόλας, κάτι που δεν κάνει την τελευταία εβδομάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots