Murray για Djokovic: "Αφού είναι στη λίστα, θα έχει εμβολιαστεί"

 
Andy Murray & Novak Djokovic
Andy Murray & Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 - 19:23

Ο Andy Murray εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Novak Djokovic έχει εμβολιαστεί, εφόσον το όνομά του βρίσκεται στη λίστα συμμετοχής του Australian Open.

"Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Novak, αυτό που ξέρω είναι πως βρίσκεται στη λίστα συμμετοχής, οπότε υποθέτω πως έχει εμβολιαστεί. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Αν θες να παίξεις, πρέπει να έχεις εμβολιαστεί, οπότε υποθέτω αυτό συνέβη και με τον Novak", είπε ο Murray, ο οποίος γνωρίζει αρκετά καλά τον Nole.

Ο Murray ήταν από τους πρώτους που εξέφρασε τη στήριξή του στον εμβολιασμό ανακοινώνοντας δημόσια πως εμβολιάστηκε, είπε ακόμα πως θέλει πολύ να δει τον Σέρβο πρωταθλητή στη Μελβούρνη.

"Όλοι θέλουμε τους καλύτερους παίκτες να παίζουν στα καλύτερα τουρνουά. Αυτό είναι που κάνει τα τουρνουά ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Και εκείνος θέλει να προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ, να κερδίσει το 21ο Slam του. Το ρεκόρ του είναι απίστευτο, οπότε ελπίζω πως θα βρίσκεται εκεί", είπε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Βρετανός, στη συνέντευξή του για την Press and Journal.

Όσο για τη δική του προετοιμασία για τις βλέψεις του για τη νέα χρονιά, ο Murray είπε: "Προφανώς δεν έπαιξα στο Davis Cup, οπότε είχα δυο επιπλέον εβδομάδες και άρχισα νωρίτερα από τους υπόλοιπους την προετοιμασία. Ήταν πολύ καλά. Την Κυριακή (σ.σ. χθες) φεύγω για το Άμπου Ντάμπι και θα έχω κάποιες μέρες για να προπονηθώ και σε outdoor συνθήκες. Προφανώς έπρεπε να κάνω προπονήσεις σε indoor γήπεδα εδώ, αλλά έκανα καλή δουλειά και νιώθω φρέσκος."

Αυτή την εβδομάδα, από την Πέμπτη έως το Σάββατο, ο Murray θα αγωνιστεί στο δυνατό τουρνουά επίδειξης Mubadala World Tennis Championships στο Άμπου Ντάμπι. Την Πέμπτη (16 Δεκεμβρίου) θα αντιμετωπίσει τον Dominic Thiem και αν κερδίσει θα παίξει την Παρασκευή με τον Rafael Nadal για τα ημιτελικά, διαφορετικά θα παίξει για την 5η θέση του τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots