"Πιστεύω πως ο Rafa θα είναι εδώ"

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Tennis Australia/Vince Caligiuri
tn team Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 - 14:15

Ο διευθυντής του Australian Open, Craig Tiley, έστειλε θετικά μηνύματα για την παρουσία του Rafael Nadal στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς. Αινιγματικός ήταν όταν αναφέρθηκε στον Novak Djokovic.

"Πιστεύω πως ο Rafa θα είναι εδώ", είπε χαρακτηριστικά ο Tiley, όταν ρωτήθηκε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου στο Melbourne Park για τον κάτοχο 20 Grand Slam τίτλων, που επέστρεψε στη Μαγιόρκα από το Άμπου Ντάμπι με κορωνοϊό.

"Παίκτες που βρέθηκαν τώρα θετικοί, θα περάσουν μια περίοδο που δεν θα είναι πλέον μεταδοτικοί, οπότε θα είναι εντάξει. Αν είναι να βρεθεί κάποιος θετικός και θέλει να παίξει στο Australian Open, η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα", συνέχισε ο πρόεδρος της Tennis Australia.

Σχετικά με τον Novak Djokovic, ο Tiley παρέμεινε αινιγματικός, καθώς ο Σέρβος δεν έχει αποκαλύψει ούτε σε εκείνον την κατάσταση εμβολιασμού του.

"Αν ο Novak εμφανιστεί στο Australian Open, είτε θα έχει κάνει το εμβόλιο, είτε θα έχει λάβει κάποια ιατρική εξαίρεση. Αλλά σε ό,τι αφορά τα ιατρικά, δεν μιλάει σε κανέναν. Δεν θα τον ρωτήσω, δεν είναι δική μου δουλειά. Θα ξέρω ότι πληροί μια από τις προϋποθέσεις", είπε σχετικά ο Tiley.

"Θέλουμε τους καλύτερους παίκτες εδώ, θα ήθελα να έχουμε και τον Novak. Θα είναι φανταστικό να πληροί τις προϋποθέσεις, διαφορετικά θα είναι απογοητευτικό", κατέληξε ο Αυστραλός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots