Απευθείας στη Μελβούρνη η Σάκκαρη

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tennisnews team Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 - 18:28

Η Μαρία Σάκκαρη απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά της επόμενης εβδομάδας στο Σίδνεϊ και θα μεταβεί απευθείας στη Μελβούρνη, για το Australian Open.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, όπως και οι περισσότερες παίκτριες, είχε δηλώσει συμμετοχή και στα δυο τουρνουά πριν από το Australian Open, ώστε να καλύψει όλα τα ενδεχόμενα.

Αγωνίστηκε στην Αδελαΐδα την πρώτη εβδομάδα της χρονιάς, δεν θα αγωνιστεί όμως στο Σίδνεϊ την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς απέσυρε τη συμμετοχή της και αποφάσισε πως θα είναι καλύτερο να φτάσει νωρίτερα στη Μελβούρνη και να ξεκινήσει τις προπονήσεις στο Melbourne Park.

Θυμίζουμε πως η προηγούμενη σεζόν ήταν η πιο γεμάτη στην καριέρα της, αγωνίστηκε και στο WTA Finals έως το τέλος του Νοεμβρίου και είχε μόλις 2 εβδομάδες για να ξεκουραστεί και άλλες 3 για να προετοιμαστεί για το 2022.

Την πρώτη εβδομάδα της χρονιάς στην Αδελαΐδα έπαιξε σε δυο αγώνες, που ήταν όμως γεμάτοι. Κέρδισε στον 1ο γύρο την Tamara Zidansek με 6-2, 0-6, 6-4 και ηττήθηκε στον 2ο γύρο από τη Shelby Rogers με 7-6 (5), 2-6, 6-4.

Στο Australian Open (17-30 Ιανουαρίου) αναμένεται να είναι στο Νο.6 του ταμπλό, που θα είναι φυσικά και η καλύτερη θέση που είχε ποτέ σε ένα Grand Slam.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots