Το "Tsitsipas Souvlaki" μπήκε στο Melbourne Park! (vid+pics)

 
Το "Tsitsipas Souvlaki" μπήκε στο Melbourne Park! (vid+pics)
tn team Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 10:58

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εγκαινίασε τη νέα καντίνα του του ελληνικού εστιατορίου της Μελβούρνης Stalactites εντός του Melbourne Park, φτιάχνοντας το περίφημο σουβλάκι που φέρει το όνομά του για τους πρώτους της πελάτες. Και φέτος, όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Τσιτσιπάς έφτιαξε τα πρώτα "Tsitsipas Souvlaki" που σερβιρίστηκαν μέσα στο Melbourne Park, όπου βρίσκεται από σήμερα παράρτημα του εστιατορίου Stalactites. Οι θεατές του Australian Open, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ιδιαίτερο αυτό σουβλάκι, από την καντίνα που βρίσκεται στους χώρους του Australian Open.

To "Tsitsipas Souvlaki" δημιουργήθηκε από το εστιατόριο το 2019, ενώ πέρσι το πιάτο επέστρεψε και σε συνεργασία με το "Μαζί για το Παιδί", όλα τα έσοδα είχαν διατεθεί σε ανθρώπους που επηρεάστηκαν από την πανδημία.

Σε φιλανθρωπικό σκοπό θα πάνε και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν φέτος, καθώς θα διατεθούν στο ίδρυμα Beyond Blue, που δραστηριοποιείται στο χώρο της ψυχικής υγείας. Ο Στέφανος μάλιστα πήρε την πρωτοβουλία να διπλασιάσει το όποιο ποσό συγκεντρωθεί!

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Elisabeth Moss (@lizzie_moss)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots