Έξαλλος ο Πρόεδρος της Σερβίας: "Η απόφαση πάρθηκε από την 1η μέρα!"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 14:27

O Πρόεδρος της Σερβίας, Aleksandar Vucic, ξέσπασε στις τελευταίες δηλώσεις του ενάντια της αυστραλιανής κυβέρνησης, για την απέλαση του Novak Djokovic.

"Του είπα ότι ανυπομονώ να έρθει στη Σερβία, να επιστρέψει στη χώρα του, να είναι εκεί που είναι πάντα ευπρόσδεκτος", είπε ο Vucic, που υποστήριξε πως οι Αυστραλοί ήξεραν από την 1η μέρα τι θα συμβεί, αλλά ήθελαν να ταλαιπωρήσουν και να χρησιμοποιήσουν τον Nole.

"Κακομεταχειρίστηκαν τον καλύτερο τενίστα για 11 ημέρες, την 11η μέρα του έδωσαν την απόφαση που πάρθηκε την πρώτη μέρα", είπε χαρακτηριστικά.

"Οι δικηγόροι της αυστραλιανής κυβέρνησης απλώς λένε ψέματα. Είπαν πως έχει εμβολιαστεί λιγότερο από το 50% του πληθυσμού της Σερβίας ενώ το επίσημο νούμερο είναι στο 58%. Μην ξεχνάτε πως είναι ψηλότερο από πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ήταν ένα άσκοπο επιχείρημα. Οι Αυστραλοί αθλητές είναι ευπρόσδεκτοι στη Σερβία στο πρωτάθλημα στίβου τον Μάρτιο, δεν θα τους κακομεταχειριστούμε λόγω εκλογών", πρόσθεσε ακόμα ο Vucic, που κλείνοντας, είπε πως ο Djokovic μόνο ταπεινωμένος δεν έφυγε από την Αυστραλία.

"Ευχαριστώ τον αυστραλιανό λαό, καθώς είμαι σίγουρος ότι αγαπάει τους Σέρβους. Νομίζουν ότι ταπείνωσαν τον Djokovic, αλλά στην πραγματικότητα ταπείνωσαν τους εαυτούς τους. Μπορεί να επιστρέψει στη χώρα του και να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια με το κεφάλι ψηλά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots