Ανακοίνωση για τον Djokovic, χωρίς τον... Djokovic!

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 - 11:33

Με μια ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για μαθήματα που πρέπει να παρθούν από αυτή την ιστορία, η Tennis Australia τοποθετήθηκε για πρώτη φορά επίσημα για την υπόθεση του Novak Djokovic, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του Σέρβου!

Αίσθηση προκάλεσε η σημερινή ανακοίνωση της Tennis Australia, που έκανε λόγο για μαθήματα που μπορεί να πάρει η ομοσπονδία απ' αυτή την υπόθεση, δεν σχολίασε όμως τίποτα περισσότερο.

Επιπλέον, ενώ τις τελευταίες δυο εβδομάδες οι πάντες είχαν το βλέμμα τους στραμμένο στον Novak Djokovic, με την ιστορία πια να είναι πασίγνωστη σε όλο τον πλανήτη, η ομοσπονδία απέφυγε να αναφέρει το όνομά του.

"H Tennis Australia συνεργάζεται στενά τόσο με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, όσο και με την κυβέρνηση της Βικτώριας τον περασμένο χρόνο, για να προσφέρει ένα ασφαλές Australian Open για τους παίκτες, το προσωπικό και τους φιλάθλους. Αναγνωρίζουμε πως τα πρόσφατα γεγονότα απέσπασαν σε μεγάλο βαθμό την προσοχή όλων και λυπούμαστε βαθύτατα για τον αντίκτυπο που είχε σε όλους τους παίκτες.

Υπάρχουν πάντα μαθήματα που μπορούμε να πάρουμε, καθώς επανεξετάζουμε όλες τις πτυχές της προετοιμασίας, ώστε να ενημερώσουμε για τον προγραμματισμό μας - όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Αυτή η διαδικασία ξεκινάει με το που οι πρωταθλητές του Australian Open σηκώσουν τα τρόπαιά τους.

Η Αυστραλία έχει μια ισχυρή και περήφανη παράδοση στο τένις και ήταν φανταστικό να βλέπεις τον κόσμο να επευφημεί τους καλύτερους παίκτες του κόσμου πριν και κατά τη διάρκεια του Australian Open. Εμείς, όπως και οι παίκτες και οι φίλοι του τένις σε όλο τον κόσμο, θέλουμε να επικεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι για το οποίο είμαστε όλοι παθιασμένοι. Ανυπομονούμε για δυο υπέροχες εβδομάδες τένις."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots