Συνεχίζει προς την υπεράσπιση η Osaka (vid)

 
Naomi Osaka
Naomi Osaka © Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 11:29

H Naomi Osaka έκανε το 2 στα 2 σήμερα στο Australian Open και συνεχίζει την προσπάθειά της προς την υπεράσπιση του τίτλου της.

Η Osaka επιβλήθηκε της Madison Brengle με 6-0, 6-4 στη Rod Laver Arena και πήρε εύκολα το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Australian Open, φτάνοντας παράλληλα τις 9 διαδοχικές νίκες στο Grand Slam της Μελβούρνης.

H Osaka έτυχε 8 άσους και σταμάτησε στους 37 winners, κάνοντας και 32 αβίαστα λάθη. Πολύ διαφορετικό ήταν το παιχνίδι της Brengle, που είχε μόλις 4 winners και υπέπεσε σε 14 αβίαστα λάθη.

H Osaka κυριάρχησε απολύτως στο 1ο σετ, στο οποίο δεν έχασε ούτε ένα game. Διαφορετικό ήταν το 2ο σετ, με την Αμερικανίδα να κρατάει το σερβίς της και να γίνεται απειλητική στο σερβίς της Γιαπωνέζας.

Αφού έχασε 6 break points, η Brengle έκανε τελικά το break στο 7ο game και προηγήθηκε για 1η φορά σε ένα κρίσιμο σημείο του σετ, στο 4-3. Η Osaka ωστόσο ανέβασε ξανά ρυθμούς στην πιο κομβική στιγμή και πήρε τα 3 επόμενα games, για να τελειώσει το παιχνίδι σε 65 μόλις λεπτά.

Στον 3ο γύρο η Osaka θα αντιμετωπίσει Amanda Anisimova, που κέρδισε τη χρυσή Ολυμπιονίκη και Νο.22 του ταμπλό, Belinda Bencic, με 6-2, 7-5.

Λίγο νωρίτερα, την πρόκριση για τον 3ο γύρο πήρε και η Barbora Krejcikova, που επιβλήθηκε της Xiy Wang με 6-2, 6-3. Η πρωταθλήτρια του Roland Garros θα παίξει στον 3ο γύρο με τη Jelena Ostapenko, που απέκλεισε την Alison Riske με 4-6, 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots