WTA
"Καθάρισε" την Ostapenko σε 72 λεπτά η Sabalenka (vid)

 
"Καθάρισε" την Ostapenko σε 72 λεπτά η Sabalenka (vid)
© Jimmie48/WTA
tn team Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 - 15:24

Κάτι παραπάνω από μια ώρα χρειάστηκε η Aryna Sabalenka για να "εξουδετερώσει" τη Jelena Ostapenkο και να μπει στην τελική 4άδα του Internazionali BNL d' Italia.

Μια πολύ γρήγορη και εντυπωσιακή πρόκριση πήρε η Aryna Sabalenka επί της Jelena Ostapenko στη Ρώμη, παίρνοντας τη νίκη επί της Λετονής με 6-2, 6-4 σε 72 μόλις λεπτά.

Η πρωταθλήτρια του Australian Open και Νο.2 του κόσμου, κέρδισε τους 30 από τους 37 πόντους στα πρώτα της σερβίς, δεν ήρθε ούτε μια φορά αντιμέτωπη με break point σε όλο το ματς και αξιοποίησε τις 3 από τις 7 δικές της ευκαιρίες για break, για να "σπάσει" 2 φορές την Ostapenko στο 1ο σετ κι άλλη μια στο 2ο.

Αυτή ήταν η 7η νίκη της Sabalenka στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της, στις οποίες έχει χάσει μόνο σ' αυτόν τον επικό τελικό της Μαδρίτης από την Iga Swiatek.

Συνεχίζει να παίζει μεγάλο τένις η Λευκορωσίδα τενίστρια, η οποία θυμίζουμε είχε δυσκολευτεί πολύ στην προηγούμενη φάση της Ρώμης, αλλά έσβησε 3 match points και τελικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Elina Svitolina.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του άλλου αγώνα της ημέρας, μεταξύ της Victoria Azarenka και της Danielle Collins.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots