WTA
Έσωσε 3 match points η Sabalenka! (vids)

 
Έσωσε 3 match points η Sabalenka! (vids)
© Jimmie48/WTA
tn team Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 - 2:03

Η Aryna Sabalenka "επιβίωσε" από τη μάχη με την Elina Svitolina, σε έναν αγώνα που πάλεψε για 2,5 ώρες και ήρθε αντιμέτωπη με διπλό match point στο 3ο σετ!

Παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου στη Ρώμη η Aryna Sabalenka, η οποία μετά από μάχη 2 ωρών και 24 λεπτών κέρδισε την Elina Svitolina με 4-6, 6-1, 7-6 (7).

Δυσκολεύτηκε πολύ η Sabalenka, η οποία έκανε ένα εξαιρετικό 2ο σετ και απάντησε στο χαμένο σετ που προηγήθηκε, αλλά φάνηκε να μην νιώθει πολύ καλά και να έχει ζαλάδες, παρότι συνέχισε το ματς.

Στο 3ο σετ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 0-2, αλλά κέρδισε τα 4 επόμενα games και προηγήθηκε με 4-2 και με 5-3. Παρόλα αυτά συνέχισε να βρίσκει εμπόδια μπροστά της και όχι μόνο έχασε 3 games στη σειρά, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με διπλό match point στο σερβίς της, στο 5-6, 15-40!

Σε ένα σημείο που το momentum έδειχνε Svitolina, η Sabalenka κατάφερε με το σερβίς της να σβήσει τα συνεχόμενα match points, ενώ μετά από ένα συναρπαστικό tie-break έσβησε και 3ο match point, για να επικρατήσει με 9-7 και να ολοκληρώσει μια τεράστια ανατροπή.

Μ' αυτόν τον τρόπο η 26χρονη Λευκορωσίδα, Νο.2 στον κόσμο, πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Jelena Ostapenko, που νωρίτερα επέστρεψε και εκείνη από σετ πίσω, για να κερδίσει την Rebecca Sramkova με 4-6, 6-4, 7-6 (3).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots