Ξέσπασε σε λυγμούς η Svitolina: "Ήταν δύσκολη μέρα για μένα" (vid)

 
Ξέσπασε σε λυγμούς η Svitolina: "Ήταν δύσκολη μέρα για μένα" (vid)
tn team Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 - 11:44

Η Elina Svitolina μπορεί να προκρίθηκε με εμφατική εμφάνιση στα προημιτελικά του Wimbledon, όμως μετά τον αγώνα εξήγησε πως ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για εκείνη εξαιτίας της ρωσικής επίθεσης στο Κίεβο και ξέσπασε σε λυγμούς.

Ακόμα και μετά την εντυπωσιακή νίκη της με 6-2, 6-1 επί της Xinyu Wang, που την έστειλε στην τελική 8άδα του Wimbledon, η Svitolina δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο πέρα από την επίθεση της Ρωσίας στο Κίεβο. 

"Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από την πλευρά μου σήμερα, αλλά είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για τον λαό της Ουκρανίας, δεν ήταν εύκολο να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι, από το πρωί μου ήταν δύσκολο να διαβάζω τις ειδήσεις, ήταν δύσκολο να έρθω στο court. Είμαι χαρούμενη που έπαιξα και κέρδισα", είπε συντετριμμένη η Ουκρανή τενίστρια, χωρίς να προσθέσει κάτι άλλο, σε μια πολύ σύντομη on-court συνέντευξη μετά το ματς.

Η Ρωσία έκανε πυραυλική επίθεση χθες το πρωί στο Κίεβο, ανήμερα του αγώνα της Svitolina, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 36 ανθρώπων. Ήταν το πιο θανατηφόρο χτύπημα που έχουμε δει εδώ και μήνες στον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία, που συνεχίζεται ακατάπαυστα από τον Φεβρουάριο του 2022 έως σήμερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots