Djokovic: Σκέφτεται να υποβάλλει αγωγή κατά της Αυστραλίας για 3,2 εκ. δολάρια

 
Djokovic: Σκέφτεται να υποβάλλει αγωγή κατά της Αυστραλίας για 3,2 εκ. δολάρια
© Reuters
tennisnews team Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 14:34

Ο Novak Djokovic σκέφτεται να υποβάλλει αγωγή ενάντια της αυστραλιανής κυβέρνησης, μετά την απέλαση του που του στοίχισε τη δυνατότητα να διεκδικήσει το 21ο Grand Slam του και το 10ο Australian Open.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Sun, o κορυφαίος τενίστας του κόσμου έχει συμβουλευτεί από τη νομική του ομάδα να μηνύσει τη χώρα για 3,2 εκατομμύρια δολάρια, μια αμοιβή που περιλαμβάνει και το έπαθλο του νικητή του Australian Open - που είναι 2,75 εκατομμύρια δολάρια.

Θυμίζουμε πως υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία για τον Σέρβο, που έμεινε για 11 ημέρες στην Αυστραλία χωρίς αποτέλεσμα και τις 8 από αυτές κρατήθηκε μάλιστα στο ξενοδοχείο προσφύγων του Κάρλτον στη Μελβούρνη.

"Είναι γνωστό ότι ο Novak και η οικογένειά του αισθάνονται πως του φέρθηκαν άσχημα στο ξενοδοχείο καραντίνας στη Μελβούρνης. Η μητέρα του αποκάλυψε πως το δωμάτιο ήταν γεμάτο ψύλλους και σκουλήκια. Του συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν κρατούμενος", είπε στην Sun ένας από τους ατζέντες του Σέρβου τενίστα, Edoardo Artaldi.

"Υποβλήθηκε σε ταπεινωτική μεταχείριση. Θα πρέπει να κάνει μήνυση", πρόσθεσε ο Σέρβος δικηγόρος και πολιτικός, Toma Fila.

Στο λογαριασμό προστίθενται και τα δικαστικά έξοδα του Nole, που έχασε τη δεύτερη έφεση που άσκησε και αναγκάστηκε σύμφωνα με την απόφαση του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου να καλύψει και τα έξοδα της αντίπαλης πλευράς, του Υπουργού Μετανάστευσης Alex Hawke.

Μια φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες είναι πως η Tennis Australia κατέβαλε τα νομικά έξοδα του Djokovic, αλλά η φήμη αυτή διαψεύστηκε σήμερα από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Craig Tiley.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots