Απειλές κατά του Κύργιου στα αποδυτήρια! (vid)

 
Απειλές κατά του Κύργιου στα αποδυτήρια! (vid)
tn team Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 - 16:45

Ο προπονητής και ο γυμναστής των αντίπαλών τους, Nikola Mektic και Mate Pavic, εξαπέλυσαν απειλές κατά του Κύργιου στα αποδυτήρια, όπως αποκάλυψε ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός.

"Απλά σας ενημερώνω, πως χθες ο προπονητής και ο γυμναστής των αντιπάλων μου στο διπλό με απείλησε και με κάλεσε να παίξουμε ξύλο στο γυμναστήριο των παικτών. Το τένις είναι πολύ σοφτ άθλημα. Όλα αυτά, επειδή κουνήθηκα και ο Θανάσης Κοκκινάκης τους πέτυχε με μια μπάλα", ανέφερε στο Tweet του ο Κύργιος.

Ο Κοκκινάκης απάντησε σ' αυτή τη δημοσίευση, γράφοντας: "Αυτό ήταν τρελό! Ο τύπος νόμιζω πως είμαστε στο UFC!", ενώ την ανάρτηση σχολίασε και ο πρωταθλητής του UFC, Alex Volkanovski, εκφράζοντας τη στήριξή του στους Κύργιο και Κοκκινάκη: "Αφήστε εμένα να τους αντιμετωπίσω."

Ο πρώην τενίστας, Sam Groth, που τώρα είναι σχολιαστής στο Nine της Αυστραλίας, έριξε λίγο ακόμα φως στην υπόθεση: "Ο Θανάσης μου έστειλε μήνυμα όταν συνέβαινε αυτό και μου είπε πως ο γυμναστής του Pavic πέτυχε τον Νικ στα αποδυτήρια και προφανώς δεν ήταν πολύ χαρούμενος. Είναι η Νο.1 ομάδα του ταμπλό και αποκλείστηκαν από τον Θανάση και τον Νικ. Δεν τους άρεσε αυτό που συνέβαινε με τον κόσμο, δεν τους άρεσε αυτό που έγινε με τον Νικ, όμως νομίζω και γω πως είναι πολύ ευαίσθητοι. Δεν χρειαζόταν να το βγει αυτό εκτός γηπέδου και μάλιστα από μέλος της ομάδας, δεν ήταν απαραίτητο."

Η ατμόσφαιρα στην Kia Arena και ο κόσμος φάνηκε να ενοχλεί τους Κροάτες πολύ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με τον Pavic να έχει διαμάχη με τον διαιτητή και την ώρα του αγώνα γι' αυτό το ζήτημα.

Σε επικοινωνία του πάντως με το news.com.au, o Pavic άφησε να εννοηθεί πως δεν τον ενοχλούσε μόνο η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος, αλλά συνέβαινε και κάτι άλλο παράλληλα, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Όσο για τον κόσμο που φώναζε, είπε: "Ήταν πολύ θορυβώδεις, προφανώς στηρίζουν τους Αυστραλούς, αλλά δεν θα πείραζε να έδειχναν και λίγο σεβασμό στους άλλους παίκτες. Είδαμε και χθες πως ήταν με τον Medvedev. Έτσι είναι εδώ, το έχουμε συνηθίσει, αλλά όπως είπα δεν θα έβλαπτε και λίγος σεβασμός."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots