Νέα επίθεση Κύργιου: "Ντύνεται όπως θα ντυνόμουν το Χαλογουίν!" (vid)

 
Νέα επίθεση Κύργιου: "Ντύνεται όπως θα ντυνόμουν το Χαλογουίν!" (vid)
tn team Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 - 14:44

Μετά τον Max Purcell, o Νικ Κύργιος επιτέθηκε σε ακόμα έναν αντίπαλό του στο διπλό του Australian Open, τον Michael Venus.

Συγκεκριμένα, ο Κύργιος απάντησε στα σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Venus, που τον αποκάλεσε ανώριμο και είπε πως ποτέ δεν θα αξιοποιήσει το ταλέντο του.

"Δεν πιστεύω πως οτιδήποτε βγει από το στόμα του Venus μπορεί να είναι σοβαρό για να είμαι ειλικρινής. Ντυνόταν με κάτι που θα φορούσα μόνο σε πάρτι Χαλογουίν!" είπε ο Κύργιος σήμερα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Αυστραλία.

Και συνέχισε: "Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι πως ο Michael Venus έπαιξε στην καλύτερη ατμόσφαιρα που θα παίξει ποτέ. Θα λέει στα παιδιά του γι' αυτή τη μέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο πικραμένος", αναφερόμενος φυσικά στην αναμέτρησή του στο διπλό με τον Κύργιο και τον Κοκκινάκη, που ήταν σε γεμάτο στάδιο.

Μέσω ζωντανής σύνδεσης ήταν στην εκπομπή και ο Κοκκινάκης, που είπε: "Νομίζω πως από την αρχή είχαμε στόχο να κερδίσουμε το τρόπαιο, απ' όταν βγάλαμε εκτός το Νο.1 του ταμπλό, Μετά κερδίσαμε και τον Venus. Εμείς αυτό που κάναμε ήταν να ξεσηκώνουμε τον κόσμο και να το διασκεδάζουμε, όποιος κάνει τώρα σχόλια μάλλον είναι πικραμένος."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots