Επιστρέφει στο Australian Open ως μέντορας η Barty!

 
Ashleigh Barty
Ashleigh Barty © Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 21:22

H πρωταθλήτρια του Australian Open, Ashleigh Barty, δεν είναι πια ενεργή τενίστρια για να υπερασπιστεί τον τίτλο της, θα βρίσκεται όμως στη Μελβούρνη ως μέντορας της νεαρής Αυστραλής τενίστριας Olivie Gadecki.

H 20χρονη Olivia Gadecki, η οποία βρίσκεται στο Νο.202 της παγκόσμιας κατάταξης, θα πραγματοποιήσει αυτόν τον μήνα το ντεμπούτο της σε Grand Slam διοργάνωση, καθώς πήρε μια wild card από την Tennis Australia.

Θα έχει μάλιστα την τιμή να έχει στην ομάδα της την περσινή πρωταθλήτρια και πρώην Νο.1 τενίστρια στον κόσμο, Ashleigh Barty, με την οποία έχει μια πολύ καλή σχέση.

Η Barty είχε πει από τον Νοέμβριο πως θα βρίσκεται στη Μελβούρνη για το Australian Open, αλλά δεν είχε αποκαλύψει το ρόλο που θα είχε στο τουρνουά. Τελικά το έκανε αυτή την εβδομάδα η Gadecki, η οποία έχει δεχτεί βοήθεια και στο παρελθόν από την Barty.

"Είχα την τύχη να μπορώ να επικοινωνώ μαζί της. Όποτε είχα ερωτήσεις ή χρειαζόμουν κάποια συμβουλή, ήταν εκεί για μένα. Το καλύτερό είναι πως με αντιμετωπίζει σαν έναν κανονικό άνθρωπο και μπορούμε να ταυτιστούμε τόσο εντός, όσο και εκτός court", είπε η Gadecki, η οποία βρέθηκε στο Σίδνεϊ την περασμένη εβδομάδα για το United Cup.

Θυμίζουμε πως η Barty ανακοίνωσε και άλλη μια σημαντική είδηση την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή της εγκυμοσύνης της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots