Εκτός Australian Open η Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ © tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - 9:07

Το όνειρο του Australian Open ολοκληρώθηκε για τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που δεν τα κατάφερε απέναντι στην Olga Danilovic στον 2ο γύρο των προκριματικών.

Η ταλαντούχα Σέρβα τενίστρια έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επικράτησε της Παπαμιχαήλ με 6-3, 6-1 σε 67 λεπτά, για να προκριθεί στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του Australian Open.

Η Παπαμιχαήλ κόντραρε στα ίσα την Danilovic στα πρώτα games του αγώνα και προηγήθηκε με 2-1 και με 3-2, όμως η 21χρονη Σέρβα πάτησε το γκάζι και κέρδισε τα 4 τελευταία games του 1ου σετ και τα 10 από τα 11 τελευταία της αναμέτρησης, για να ολοκληρώσει το ματς.

Η Danilovic θα αντιμετωπίσει μια εκ των Clara Burel και Carol Zhao, για να μπει στο κυρίως ταμπλό του Australian Open. Θυμίζουμε πως και το 2021 είχε καταφέρει να μπει στο κυρίως ταμπλό της Μελβούρνης μέσα από τα προκριματικά, πετυχαίνοντας μάλιστα και την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, ενάντια στην Petra Martic.

Η Παπαμιχαήλ είχε ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Australian Open, κερδίζοντας την Reka Luca Jani στον 1ο γύρο των προκριματικών με 6-1, 6-0.

Θυμίζουμε πως στα προκριματικά του Australian Open συμμετείχε και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία γνώρισε την ήττα από την Ισπανίδα Marina Bassols Ribera με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots