Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Australian Open

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Tennis Australia
tn team Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 - 6:15

Την Κινέζα Yue Yuan θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της στο Australian Open η Μαρία Σάκκαρη, η οποία είναι στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τις Jessica Pegula και Iga Swiatek. Δείτε αναλυτικά.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του Australian Open τη Yue Yuan από την Κίνα, Νο.119 στην παγκόσμια κατάταξη. Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, θα παίξει με μια εκ των Kristina Kucova ή qualifier στον 2ο γύρο, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με την Jil Teichmann από την Ελβετία.

Στον 4ο γύρο, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών διασταυρώνεται με τις Madison Keys και Victoria Azarenka, ενώ στα προημιτελικά με την Jessica Pegula, που απέδειξε και στο United Cup τις προηγούμενες εβδομάδες πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Pegula και Σάκκαρη μοιράζονται το ίδιο μισό του ταμπλό με την κορυφαία παίκτρια του κόσμου, Iga Swiatek, την οποία μπορούν να συναντήσουν στα ημιτελικά.

Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Australian Open:

1ος γύρος: Yuan
2ος γύρος: Kucova/qualifier
3ος γύρος: Teichmann
4ος γύρος: Keys/Azarenka
Προημιτελικά: Pegula/Kvitova
Ημιτελικά: Swiatek/Gauff
Τελικός: Garcia/Sabalenka/Jabeur

Στην κάτω μεριά του ταμπλό και πιθανές αντίπαλες μόνο στον τελικό για τη Σάκκαρη, είναι η Ons Jabeur, η οποία διασταυρώνεται στα προημιτελικά με την Aryna Sabalenka, καθώς και η πρωταθλήτρια του WTA Finals, Caroline Garcia, που διασταυρώνεται στην 8άδα με την Daria Kasatkina.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Swiatek - Gauff [7]
[3] Pegula - Σάκκαρη [6]
[8] Kasatkina - Garcia [4]
[5] Sabalenka - Jabeur [2]

Aναλυτικά το ταμπλό των γυναικών στο Australian Open:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots