O Djokovic ξέχασε τους κανονισμούς και έχασε τον πόντο! (vid)

 
O Djokovic ξέχασε τους κανονισμούς και έχασε τον πόντο! (vid)
tn team Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 - 12:05

O Djokovic ξεχάστηκε με τους κανονισμούς του Fast-4 τένις και παρά την προσπάθεια του Κύργιου να τον ειδοποιήσει, έχασε τον πρώτο πόντο που υποδέχτηκε, στη φιλική τους αναμέτρηση στη Μελβούρνη.

Ήταν ο πρώτος πόντος στο σερβίς του Κύργιου και ο πρώτος που το μπαλάκι χτύπησε το φιλέ, με αποτέλεσμα ο Djokovic να αφαιρεθεί και να μη δώσει συνέχεια στον πόντο, νομίζοντας ότι θα γίνει επανάληψη σερβίς. Ανταυτού, σύμφωνα με τους κανονισμούς του Fast-4, ο πόντος παίζεται κανονικά.

Ο Κύργιος, που θυμόταν τον κανονισμό, όταν συνειδητοποίησε πως ο Djokovic απλά του έστειλε την μπάλα και δεν συνέχισε τον πόντο, προσπάθησε να τον ενημερώσει ότι παίζουν κανονικά, αλλά ήταν πολύ αργά.

Δείτε το αστείο στιγμιότυπο:

Ο Κύργιος και ο Djokovic έπαιξαν τον φιλικό τους αγώνα στα πλαίσια μιας κοινής προπόνησης λίγο πριν το Australian Open, μπροστά σε 15.000 φιλάθλους που γέμισαν τη Rod Laver Arena.

Κέρδισαν από ένα σετ σε κανονισμούς Fast-4 παίζοντας μονό, ενώ έπαιξαν και ένα match tie-break στο διπλό, με συμπαίκτες wheelchair παίκτες στο πρώτο μισό και junior μικρής κατηγορίας στο δεύτερο, όπου η ομάδα του Κύργιου επικράτησε με 10-9.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots