Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Djokovic!

 
Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Djokovic!
tn team Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 - 10:36

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Novak Djokovic ακύρωσε την προπόνησή του στη Μελβούρνη, με τα πράγματα πλέον να γίνονται ανησυχητικά ενόψει της αυριανής του πρεμιέρας στο Australian Open.

Μέχρι στιγμής όλα έδειχναν ότι το πρόβλημα στον μηρό που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες 10 περίπου μέρες δεν είναι κάτι σοβαρό και δεν θα τον εμποδίσει στο Australian Open, ωστόσο σήμερα ο Djokovic ακύρωσε δεύτερη συνεχόμενη προπόνηση, κάτι που ενέτεινε τις ανησυχίες των φιλάθλων του.

Μέχρι στιγμής όλες οι κινήσεις του Djokovic είναι προληπτικές και φροντίζει να κρατάει όση περισσότερη ενέργεια γίνεται για τους αγώνες, όπως και ο ίδιος δήλωσε στην προχθεσινή του συνέντευξη Τύπου στη Μελβούρνη, ωστόσο σίγουρα δεν δείχνει ιδανικό το ότι αναγκάστηκε να ακυρώσει δυο συνεχόμενες προπονήσεις, με τη σημερινή μάλιστα να είναι η τελευταία του κανονική προπόνηση πριν την πρεμιέρα του.

Αύριο, λίγες ώρες πριν την αναμέτρησή του με τον Roberto Carballes Baena, που θα αρχίσει γύρω στις 11:30 ώρα Ελλάδας, αναμένεται να βγει στο γήπεδο για ζέσταμα. Εκεί θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σέρβος τενίστας, που είναι το μεγάλο φαβορί του τουρνουά και διεκδικεί αυτή τη σεζόν τον 10ο τίτλο του στο Australian Open.

Θυμίζουμε, πως το πρόβλημα στον αριστερό του μηρό εμφανίστηκε για 1η φορά στα ημιτελικά της Αδελαΐδας πριν 9 μέρες με τον Daniil Medvedev, ένα ματς που κέρδισε, αλλά είχε πάρει medical time out.

Στον τελικό με τον Sebastian Korda έβγαλε όλον τον αγώνα - 3 ωρών - χωρίς πρόβλημα, ωστόσο οι ενοχλήσεις επανήλθαν και την περασμένη εβδομάδα. Την Τετάρτη σταμάτησε πρόωρα την προπόνηση που έκανε μαζί με τον Medvedev στη Rod Laver Arena, ενώ χθες ακύρωσε εντελώς την προπόνησή του.

Μένει να δούμε αν θα βγει κανονικά αύριο για ζέσταμα και γενικά σε τι κατάσταση θα είναι ο Σέρβος πρωταθλητής, ο οποίος δεν έχει χάσει κανέναν αγώνα στην Αυστραλία από το 2018.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots