Ανεβάζει στροφές η Swiatek (vids)

 
Ανεβάζει στροφές η Swiatek (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 9:26

Νέα βελτιωμένη εμφάνιση πραγματοποίησε το Νο.1 του κόσμου Iga Swiatek, κερδίζοντας χωρίς προβλήματα την Maria Osorio στον 2ο γύρο του Australian Open. Πρόκρισή στις "32" πήρε και Jessica Pegula, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Aliaksandra Sasnovich.

Η κορυφαία τενίστρια αυτή την στιγμή στον κόσμο, Iga Swiatek, ανέβασε στροφές στη 2η μάχη της στη Μελβούρνη και μετά τη δύσκολη πρεμιέρα της με την Jule Niemeier.

Η Πολωνή κόντρα στην Maria Osorio, παρουσιάστηκε πανέτοιμη και κυριάρχησε με εξαίρεση ελάχιστα σημεία, για να επικρατήσει μετά από 1 ώρα και 24 λεπτά με 6-2, 6-3.

Επόμενη αντίπαλος για την κάτοχο 2 Grand Slam τίτλων, θα είναι η νικήτρια της μάχης μεταξύ των, Bianca Andreescu και Christina Busca.

Στον 3ο γύρο προκρίθηκε η Jessica Pegula, με την Αμερικανίδα να δυσκολεύεται στο 2ο σετ του αγώνα κόντρα στην Aliaksandra Sasnovich.

Η Αμερικανίδα Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, πήρε τη νίκη με 6-2, 7-6 (5), έπειτα από 1 ώρα και 31 λεπτά. Με φόντο μια θέση στις 16 καλύτερες παίκτριες, η Pegula θα κοντραριστεί με τη νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ, Marta Kostyuk και Olivia Gadecki.

Τέλος, εκτός συνέχειας έμεινε η Petra Kvitova, η οποία ηττήθηκε από την Anhelina Kalinina με 7-5, 6-4. Η Ουκρανή τενίστρια θα περιμένει την αναμέτρηση της Barbora Krejcikova με την Clara Burel, για να μάθει την επόμενη παίκτρια που θα αντιμετωπίσει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots