Οι προκλητικοί πανηγυρισμοί της Shnaider και τα παράπονα της Σάκκαρη (vid)

 
Οι προκλητικοί πανηγυρισμοί της Shnaider και τα παράπονα της Σάκκαρη (vid)
tn team Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 21:46

H Μαρία Σάκκαρη δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη με τους προκλητικούς πανηγυρισμούς της Diana Shnaider στο πρόσωπό της, εκφράζοντας τα παράπονά της. Τελικά, η 18χρονη Ρωσίδα αναγνώρισε πως ξεπέρασε τα όρια και τη σεβάστηκε στο υπόλοιπο του αγώνα, λύνοντας την παρεξήγηση.

"Αν φωνάξει άλλη μια φορά στη μούρη μου, θα καλέσω τον διαιτητή", είπε η Σάκκαρη, μετά από έναν προκλητικό "κατά μέτωπο" πανηγυρισμό της 18χρονης.

Η Shnaider έβγαλε πολύ πάθος σε όλο τον αγώνα, ωστόσο πολλές φορές το παράκανε με τους πανηγυρισμούς της σε 1ο και 2ο σετ. Το αν παρενέβη ή όχι τα όρια είναι κάτι που υπόκειται στην κρίση του καθενός και στην προκειμένη περίπτωση του chair umpire ή του supervisor, ωστόσο έχουμε δει στο παρελθόν να τιμωρούνται παίκτες για προκλητική συμπεριφορά.

Η Σάκκαρη πάντως είπε στη συνέντευξη Τύπου πως η Shnaider αναγνώρισε το λάθος της και η παρεξήγηση λύθηκε στο υπόλοιπο του παιχνιδιού: "Ο τρόπος με τον οποίο κάποιες παίκτριες πανηγυρίζουν τους πόντους είναι απρεπής και δεν ήμουν χαρούμενη μ' αυτό. Δεν το έκανε ξανά, αυτό ήταν πολύ καλό εκ μέρους της και αυτό ήταν όλο."

Θυμίζουμε πως η Σάκκαρη επικράτησε της Shnaider με 3-6, 7-5, 6-3 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Australian Open, όπου θα αντιμετωπίσει τη Lin Zhu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots