Australian Open: Το πρόγραμμα της Κυριακής

 
Australian Open: Το πρόγραμμα της Κυριακής
© REUTERS/Hannah Mckay
tennisnews team Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - 22:42

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Jannik Sinner ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης ημέρας του Australian Open. Δείτε το αναλυτικά.

Ο Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στη Rod Laver Arena το πρωί της Κυριακής, στις 10 ώρα Ελλάδας, για να αντιμετωπίσει τον Sinner, στο πρώτο του πολύ δυνατό τεστ στο φετινό Australian Open.

Με νίκη ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών θα προκριθεί στα προημιτελικά του Australian Open, ενός τουρνουά στο οποίο υπήρξε ημιφιναλίστ 3 φορές στα 4 τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσιτσιπάς έχει κερδίσει τον Sinner στις 3 τελευταίες τους συναντήσεις και 4 φορές συνολικά (4-1), συμπεριλαμβανομένου και του περσινού προημιτελικού του Australian Open, όπου τον είχε συντρίψει στο ίδιο γήπεδο που θα παίξουν και τώρα, με 6-3, 6-4, 6-2.

Η φάση των "16" των μονών θα ξεκινήσει στις 03:30 τα ξημερώματα στη Rod Laver Arena την Κυριακή, με την αναμέτρηση για το ταμπλό των γυναικών, ανάμεσα στην κορυφαία παίκτρια του κόσμου, Iga Swiatek, και την πρωταθλήτρια του Wimbledon, Elena Rybakina.

Ο πολύ φορμαρισμένος Sebastian Korda, που απέκλεισε χθες τον Daniil Medvedev, θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Hubert Hurkacz. Στις 10 θα αρχίσει η αναμέτρηση του Τσιτσιπά, ενώ θα ακολουθήσει και θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας ο αγώνας της 2 φορές πρωταθλήτριας Victoria Azarenka με τη Lin Zhu, που θυμίζουμε πως απέκλεισε χθες τη Μαρία Σάκκαρη από το ταμπλό.

Στη Margaret Court Arena, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα η Jelena Ostapenko θα αντιμετωπίσει την Coco Gauff, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας του Felix Auger-Aliassime με μια από τις εκπλήξεις της εβδομάδας, τον Jiri Lehecka. Τέλος, στην John Cain Arena ο Yoshihito Nishioka θα παίξει με τον Karen Khachanov και η Jessica Pegula θα αντιμετωπίσει την Barbora Krejcikova.

Οι αγώνες του Australian Open μεταδίδονται από τις συχνότητες του Eurosport και από το Eurosport Player

Το πρόγραμμα της Κυριακής (22/01):

Rod Laver Arena:
03:30 Iga Swiatek [1] v. Elena Rybakina [22]
05:30 Hubert Hurkacz [10] v. Sebastian Korda [29]
10:00 Stefanos Tsitsipas [3] v. Jannik Sinner [15]
12:30 Victoria Azarenka [24] v. Lin Zhu

Margaret Court Arena:
04:00 Jelena Ostapenko [17] v. Coco Gauff [7]
06:30 Jiri Lehecka v. Felix Auger-Aliassime [6]

John Cain Arena:
05:30 Yoshihito Nishioka [31] v. Karen Khachanov [18]
08:00 Jessica Pegula [3] v. Barbora Krejcikova [20]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots