Khachanov: "Ο Στέφανος μπορεί να πάρει συμβουλές από τον Medvedev για Nole" (vid)

 
Khachanov: "Ο Στέφανος μπορεί να πάρει συμβουλές από τον Medvedev για Nole" (vid)
tn team Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 10:50

O Karen Khachanov ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το τι μπορεί να κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Novak Djokovic στον τελικό του Australian Open και τον παρέπεμψε στον... Daniil Medvedev!

Εφόσον ο Djokovic επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και μπει στον τελικό του Australian Open, θα είναι αναμφίβολα και εκεί το μεγάλο φαβορί.

Μετά την ήττα του με 3-1 σετ από τον Τσιτσιπά στον πρώτο ημιτελικό, ο Khachanov ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό και για το τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας πρωταθλητής για να σταματήσει τον κάτοχο 21 Grand Slams τίτλων. 

"Νομίζω σε Grand Slam κανείς από τη δική μας γενιά δεν έχει κερδίσει τον Novak, μόνο ο Daniil το είχε κάνει στον τελικό του US Open. Οπότε ίσως ο Στέφανος πρέπει να τηλεφωνήσει στον Daniil και να τον ρωτήσει τι έκανε εκείνη τη μέρα. Δεν λέω ότι αυτό θα κάνει, αλλά μπορείτε να του το προτείνετε όταν έρθει (για τη συνέντευξη)", απάντησε ο Khachanov.

Όσο για την πορεία του μέχρι τα ημιτελικά και την ήττα του σήμερα, ο Ρώσος τενίστας είπε: "Πάντα κοιτάζω να παίρνω ένα μάθημα, μια εμπειρία από τις ήττες μου και να συνεχίζω. Κάποιες φορές απλά ο αντίπαλος παίζει καλύτερα και δυστυχώς στο άθλημά μας δεν υπάρχει ισοπαλία. Ήταν ο 2ος συνεχόμενος ημιτελικός μου (σε Grand Slam), οπότε σίγουρα φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Τις επόμενες μέρες θα ξεκουραστώ, θα συζητήσουμε με την ομάδα μου για να δούμε τι συνέβη σ' αυτούς τους δυο ημιτελικούς και που πρέπει να δουλέψουμε. Έχω πίστη πως θα μπορέσω να ξεπεράσω αυτό το σκαλοπάτι την επόμενη φορά, ελπίζω πως θα υπάρξει επόμενη φορά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots