Sabalenka: "Η καλύτερη μέρα της ζωής μου" (vid)

 
Sabalenka: "Η καλύτερη μέρα της ζωής μου" (vid)
tn team Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - 20:37

H Aryna Sabalenka δεν μπορούσε να περιγράψει με λόγια το πως αισθανόταν μετά την κατάκτηση του πρώτου της Grand Slam τίτλου, είπε πως ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής της, ενώ εξήγησε και τι άλλαξε στην ψυχοσύνθεσή της, για να αλλάξει και τη συμπεριφορά της στο γήπεδο.

"Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, είναι δύσκολο να το εξηγήσω αυτή τη στιγμή. Απλά είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου", είπε η Sabalenka στη σημερινή της συνέντευξη Τύπου στη Μελβούρνη.

Παρότι βρήκε μπροστά της μια πολύ καλή Rybakina, η Sabalenka έπαιξε και σήμερα εξαιρετικό τένις και ανέτρεψε μάλιστα τον τελικό, επιστρέφοντας από σετ πίσω: "Νομίζω πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου. Έπαιξε απίστευτο τένις και έπρεπε να παλέψω σκληρά για να κερδίσω. Είμαι χαρούμενη που πήγε έτσι και δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Απόλαυσα τη μάχη."

Αυτό το τουρνουά ήταν ξεκάθαρα σημείο αναφοράς για τη Λευκορωσίδα τενίστρια, που για πρώτη φορά έδειξε τόσο ώριμη πνευματικά και έτοιμη για έναν τέτοιο τίτλο: "Είχα πάντα ένα περίεργο συναίσθημα όταν ο κόσμος ζητούσε αυτόγραφα. Σκεφτόμουν, γιατί μου ζητάνε αυτόγραφα; Δεν είμαι κανένας. Είμαι μόνο μια παίκτρια. Δεν έχω κανένα Grand Slam. Άλλαξα όμως τον τρόπο που αισθανόμουν, άρχισα να σέβομαι τον εαυτό μου περισσότερο. Κατάλαβα ότι είμαι καλή παίκτρια, μπορώ να διαχειριστώ συναισθήματα στο γήπεδο. Κάθε φορά που είχα μια δύσκολη στιγμή, υπενθύμιζα στον εαυτό μου ότι μπορώ να διαχειριστώ τα πάντα."

Όλα όσα είπε η Sabalenka στη συνέντευξη Τύπου:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots