H Garcia έβγαλε εκτός την Osaka (vids)

 
H Garcia έβγαλε εκτός την Osaka (vids)
tn team Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 - 14:22

H Caroline Garcia κέρδισε την κάτοχο 4 Grand Slams τίτλων, Naomi Osaka, με 2-0 σετ, αφήνοντάς την από πολύ νωρίς εκτός Australian Open. Στον 2ο γύρο προκρίθηκαν επίσης η Ons Jabeur και η 16χρονη Mirra Andreeva.

H Garcia επιβλήθηκε με 6-4, 7-6 (2) της Osaka στο ματς της ημέρας και αυτό που έκλεισε το σημερινό πρόγραμμα της Rod Laver Arena.

Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι από τη γραμμή του σερβίς η Γαλλίδα, η οποία σταμάτησε στους 13 άσους, είχε συνολικά 34 winners και δεν κινδύνεψε ούτε σε ένα game με break point.

Έκανε το μοναδικό break της αναμέτρησης στο 5ο game του 1ου σετ για να περάσει μπροστά με 3-2 και έκλεισε το σετ στο 10ο game. Στο 2ο σετ και οι δυο παίκτριες προστάτευσαν τα σερβίς τους και δεν επέτρεψαν κανένα break point, το tie-break ωστόσο ήταν μονόπλευρο, με την Garcia να κυριαρχεί και να επικρατεί με 7-2.

Στον 2ο γύρο του Australian Open η 30χρονη Γαλλίδα, Νο.16 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τη Magdalena Frech, που πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη επί της Daria Saville με 6-7 (5), 6-3, 7-5.

Νωρίτερα σήμερα, με νίκη ξεκίνησε το τουρνουά και η Ons Jabeur, η οποία επικράτησε της qualifier Yulia Starodubtseva με 6-3, 6-1 σε 67 μόλις λεπτά.

Στον 2ο γύρο το Νο.6 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει τη μόλις 16 ετών Mirra Andreeva, που σε ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση κέρδισε την Bernarda Pera με 7-5, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots