Στη φυλακή ο Becker - ανέλαβε χρέη γυμναστή

 
Boris Becker
Boris Becker © REUTERS/John Sibley
tn team Δευτέρα, 02 Μαϊος 2022 - 16:34

Ο Boris Becker μπήκε ήδη στη φυλακή για να εκτίσει την υποχρεωτική ποινή 15 μηνών που του έχει επιβληθεί από το βρετανικό δικαστήριο, με τον Γερμανό πρώην πρωταθλητή και προπονητή να έχει αναλάβει χρέη γυμναστή.

Αφού καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλάκισης, ποινή από την οποία θα πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον τη μισή σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Boris Becker μπήκε άμεσα στις γνωστές φυλακές του Wandsworth, στο Λονδίνο.

Θυμίζουμε πως ο Becker κρίθηκε ένοχος από το Southark Crown Court για 4 αδικήματα την περασμένη εβδομάδα. Είχε κινδυνέψει έως και με 7 χρόνια φυλάκισης εξαιτίας απόκρυψης περιουσίας πολλών εκατομμυρίων λιρών, σε μια υπόθεση που άνοιξε το 2017, όταν είχε κηρύξει τη πτώχευσή του. Τελικά καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλάκισης, με υποχρεωτική ποινή τους 15 μήνες στη φυλακή, καθώς για το υπόλοιπο διάστημα θα είναι υπό παρακολούθηση εκτός φυλακής.

Θα μείνει για 2 εβδομάδες στις φυλακές του Wandsworth και, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, έχει αναλάβει ήδη χρέη γυμναστή για τους φυλακισμένους, καθήκοντα που περιλαμβάνουν και προπονήσεις παντέλ.

"Τα γυμναστήρια είναι πολύ δημοφιλή στις φυλακές μας και είναι μια δουλειά που θέλουν πολλοί κρατούμενοι", σημείωσε ο διοικητής της φυλακής, Jerry Petherick, ο οποίος στάθηκε στο βιογραφικό του Becker και δεν ήθελε να μιλήσει για ευνοϊκή μεταχείριση.

Μετά την περίοδο των 2 εβδομάδων στο Wandsworth, ο Becker θα μεταφερθεί σε άλλες φυλακές, χαμηλότερης ασφάλειας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots