Η Σάκκαρη έβαλε μπροστά την Ελλάδα! (vid)

 
Η Σάκκαρη έβαλε μπροστά την Ελλάδα! (vid)
tn team Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 - 13:17

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε την Petra Martic με 2-0 σετ, παρέμεινε αήττητη στο United Cup και έβαλε μπροστά την Ελλάδα στη σειρά με την Κροατία, φέρνοντάς την ακόμα πιο κοντά στα ημιτελικά!

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζουν να οδηγούν την Ελλάδα πολύ ψηλά στο United Cup. Μετά την περιπετειώδη νίκη του Τσιτσιπά, το σερί της διεύρυνε και η Σάκκαρη, η οποία επιβλήθηκε με 6-3, 6-3 της Martic και έκανε το 2-1 για την Ελλάδα στη σειρά με την Κροατία.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια νίκη στα δυο επόμενα παιχνίδια για να εξασφαλίσει την είσοδό της στα ημιτελικά του United Cup στο Σίδνεϊ, ενώ ακόμα και αν δεν κερδίσει κανένα άλλο παιχνίδι, έχει ελπίδες να προκριθεί ως καλύτερη ηττημένη.

Η Σάκκαρη σε κάθε περίπτωση έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση. Από το πρώτο λεπτό επέβαλλε τον δικό της ρυθμό η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, για να προηγηθεί με 2-0.

Η Martic ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2, όμως η Σάκκαρη δεν άργησε να πάρει ξανά τα ηνία του παιχνιδιού, κερδίζοντας τα 3 τελευταία games του 1ου σετ, για να το κατακτήσει με 6-3.

Στο 2ο σετ η Σάκκαρη έκανε και πάλι break πολύ νωρίς για το 2-0 και δεν κοίταξε πίσω της. Προστάτευσε το σερβίς της ως το τέλος, αντιμετώπισε μόνο δυο break points στο 8ο game και τα έσβησε, ενώ στο 9ο game έκανε κι άλλο break, για να κάνει το 6-3 και να "κλειδώσει" τη νίκη της.

H Σάκκαρη έκανε το 3 στα 3 στις αναμετρήσεις της στα μονά για το United Cup, χωρίς μάλιστα να έχει κανένα χαμένο σετ!

Η Ελλάδα προηγείται με 2-1 της Κροατίας στον τελικό του Περθ και στο 4ο παιχνίδι της σειράς, ο Στέφανος Σακελλαρίδης, που θα αντικαταστήσει και σήμερα τον Μιχάλη Περβολαράκη, για να παίξει ενάντια στον Borna Gojo, διεκδικώντας τη μεγάλη πρόκριση για την Ελλάδα.

Αν δεν τα καταφέρει, η ελληνική ομάδα θα έχει άλλη μια ευκαιρία στο μικτό διπλό, όπου Σάκκαρη και Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν τον Coric και τη Vekic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots