United Cup: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
United Cup: Το πρόγραμμα της Παρασκευής
tn team Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 - 18:06

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Παρασκευής, όταν και θα γίνουν τα πρώτα παιχνίδια για τους ημιτελικούς του United Cup. Σε "ευρωπαϊκές" ώρες οι αγώνες της Ελλάδας με την Ιταλία. Δείτε αναλυτικά.

Στις 10 το πρωί ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσουν οι αγώνες για το tie της Ελλάδας με την Ιταλία, για την ημιτελική φάση του United Cup, την Παρασκευή.

Θυμίζουμε πως όλοι οι αγώνες των ημιτελικών, όπως και ο τελικός, θα γίνουν στο Σίδνεϊ, με την Παρασκευή να γίνονται οι δυο πρώτοι αγώνες για τα μονά.

Στις 10:00 η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Martina Trevisan, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας του Μιχάλη Περβολαράκη με τον Lorenzo Musetti. Θυμίζουμε πως ο Περβολαράκης δηλώνεται αυτόματα ως Νο.2 της Ελλάδας, αλλά παραμένει αμφίβολος, με τον Στέφανο Σακελλαρίδη να παίρνει τη θέση του και να τον αντικαθιστά επάξια στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις.

Στον άλλον ημιτελικό θα παίξουν η Πολωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε ένα tie που προκύπτουν επίσης πολύ μεγάλα παιχνίδια. Στις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, η Iga Swiatek θα αντιμετωπίσει την Jessica Pegula. Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Daniel Michalski με τον Frances Tiafoe.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (07/01):

Ken Rosewall Arena:

04:00 ΠΟΛΩΝΙΑ - ΗΠΑ
04:00 Iga Swiatek - Jessica Pegula COSMOTE SPORT 6HD
06:00 Daniel Michalski - Frances Tiafoe COSMOTE SPORT 6HD

10:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ
10:00 Μαρία Σάκκαρη - Martina Trevisan COSMOTE SPORT 6HD
12:00 Μιχάλης Περβολαράκης - Lorenzo Musetti COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots