Σάκκαρη: "Χαρούμενη που έπαιξα έτσι σήμερα" (vid)

 
Σάκκαρη: "Χαρούμενη που έπαιξα έτσι σήμερα" (vid)
tn team Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 - 13:45

Ευχαριστημένη με το επίπεδο που έδειξε ήταν η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έδωσε και τα εύσημα στη Leylah Fernandez για τον πολύ καλό αγώνα που έπαιξαν.

"Είναι εκπληκτικό να παίζω εδώ στο Σίδνεϊ, μπροστά σε τόσους πολλούς Έλληνες. Δεν θα μπορούσα να είχα ζητήσει κάτι καλύτερο. Πιστεύω σε εμένα και στην ομάδα μου και είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ", ήταν τα πρώτα λόγια της Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε μέσα από την Ken Rosewall Arena, δευτερόλεπτα μετά την επικράτησή της επί της Fernandez για το United Cup.

"Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και από τις δυο μας. Ήθελα να κάνω το παιχνίδι μου και έλεγα στον εαυτό μου να προσπαθήσω να επιστρέψω όσες περισσότερες μπάλες γινόταν. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι η Fernandez και είμαι πολύ χαρούμενη που έχω τη δυνατότητα να παίζω τέτοιους αγώνες στην αρχή της σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενη που έπαιξα έτσι σήμερα."

Τέλος, η Σάκκαρη ρωτήθηκε και για τις έντονες συζητήσεις που είχε με τον προπονητή της, Tom Hill, κατά τη διάρκεια του αγώνα: "Είναι υπέροχο να έχεις τον Tom (Hill), τον Πέτρο (Τσιτσιπά) και την υπόλοιπη ομάδα. Έχουμε πολύ καλή χημεία, είναι μια διαφορετική εμπειρία γιατί είμαστε συνέχεια μόνοι μας στους αγώνες. Είναι εκπληκτικό να έχουμε τη στήριξή τους καθώς παίζουμε. Κάποιες φορές έχουμε και έντονες συζητήσεις, αλλά είναι και αυτό μέρος του τουρνουά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots