Σάκκαρη: "Ήξερα ότι δεν θα έφευγε τόσο εύκολα το ματς" (vid)

 
Σάκκαρη: "Ήξερα ότι δεν θα έφευγε τόσο εύκολα το ματς" (vid)
tn team Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 - 10:29

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη μετά από την πολύ καλή νίκη της επί της Angelique Kerber.

Η Σάκκαρη επιβλήθηκε της Kerber με 6-0, 6-3 στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών της Ελλάδας με τη Γερμανία για το United Cup, σε ένα ματς που προηγήθηκε με 6-0, 3-0, αλλά τα πράγματα δυσκόλεψαν στη συνέχεια, με την Ελληνίδα πάντως να μένει ψύχραιμη και να διατηρεί το υψηλό της επίπεδο έως το τέλος, με αποτέλεσμα να μην κινδυνέψει.

"Ήμουν πολύ καλή και έκανα ό,τι έπρεπε ειδικά μέχρι το 3-0 του 2ου σετ, αλλά ήξερα ότι η Angie είναι πολύ έμπειρη και μια εκπληκτική παίκτρια, οπότε δεν θα τα παρατούσε. Είπα και στον Tom μετά το 1ο σετ ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το ματς να φύγει τόσο εύκολα. Διαχειρίστηκα πολύ καλά τη νευρικότητα, ειδικά στο 2ο σετ και είμαι πολύ χαρούμενη που έδωσα αυτόν τον πρώτο πόντο στην ομάδα μου", είπε στις δηλώσεις που έκανε από το court η Μαρία.

Για τις πολύ καλές επιδόσεις που έχει απέναντι σε αριστερόχειρες, είπε: "Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ αυτό! Αυτή τη χρονιά έχω βελτιώσει τις επιστροφές μου, είμαι πιο δυνατή από την baseline, δεν δίνω πολλά αβίαστα λάθη. Αυτός είναι και ο στόχος μου γι' αυτή τη σεζόν. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που κάνω καλά απέναντι σε αριστερόχειρες, ίσως να μου πείτε εσείς που το βλέπετε από έξω (γέλια)."

Τέλος, η Σάκκαρη μίλησε και για τη στήριξη του κοινού: "Ευχαριστούμε πάρα πολύ που είστε εδώ σήμερα", είπε στα ελληνικά απευθυνόμενη στους ομογενείς και συνέχισε στα αγγλικά: "Κάθε φορά που ερχόμαστε να παίξουμε εδώ νιώθουμε σα να παίζουμε στην πατρίδα μας. Είναι απίθανο. Δεν έχουμε τουρνουά στην Ελλάδα οπότε όλο το αυστραλιανό καλοκαίρι για εμάς είναι σαν στο σπίτι μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το βιώνουμε αυτό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots