Επανένωση "Tsitsidosa" και 2η θέση στο Tie Break Tens (vids)

 
Επανένωση "Tsitsidosa" και 2η θέση στο Tie Break Tens (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 - 14:22

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους για το Tie Break Tens, όπου κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, πετυχαίνοντας δυο νίκες.

Ζευγάρι στη ζωή, αλλά και στο γήπεδο, Τσιτσιπάς και Badosa είχαν μια πολύ καλή βραδιά στο Indian Wells για το event Tie-Break Tens, όπου συμμετείχαν 8 ομάδες μεικτού διπλού.

Στον 1ο γύρο, το ελληνοϊσπανικό δίδυμο συνέτριψε το μεγάλο φαβορί, την Iga Swiatek και τον Hubert Hurkacz με 10-2!

Στη συνέχεια, Badosa και Τσιτσιπάς σημείωσαν μια ακόμα εντυπωσιακή νίκη εις βάρος της Qinwen Zheng και του Frances Tiafoe με 10-3, για να μπουν στον μεγάλο τελικό.

Τελικά, πήραν τη 2η θέση, αφού στον τελικό ηττήθηκαν από την Emma Navarro και τον Ben Shelton με 10-8.

"Με κάνει να παίζω καλύτερα", είπε η Badosa για τον Τσιτσιπά, ενώ και ο Έλληνας πρωταθλητής ανταπέδωσε: "μου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζομαι."

Συνέβη και ένα αστείο περιστατικό στις δηλώσεις των δυο τους, με τον Τσιτσιπά να δέχεται την ερώτηση πως είναι να μοιράζεται το court με τη "σούπερ σταρ" Ισπανίδα και εκείνη να παίρνει το μικρόφωνο και να τον... απειλεί, πως από την απάντησή του θα εξαρτηθεί αν θα κοιμηθεί στον καναπέ ή όχι!

Στο Tie Break Tens έλαβε μέρος και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έκανε ομάδα με τον Andrey Rublev, όμως ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από το ζευγάρι των πρωταθλητών, Navarro και Shelton.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots