Del Potro: "Έχω ελπίδες με τον Djokovic"

 
Del Potro: "Έχω ελπίδες με τον Djokovic"
Del Potro: "Έχω ελπίδες με τον Djokovic"
tennisnews team Σάββατο, 06 Αυγούστου 2016 - 14:48

Μπορεί να πέρασαν 4 χρόνια από τότε που κέρδισε τον Novak Djokovic για να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μπορεί να ακολούθησαν πολύ δύσκολες σεζόν και ακόμα να μην έχει καταφέρει να βρει τον καλύτερό του εαυτό, ο Juan Martin Del Potro όμως πιστεύει στο "θαύμα", στον 1ο γύρο του Ρίο.

"Αν παίξω καλά, σερβίρω καλά και το forehand μου λειτουργήσει, θα έχω κάποιες ελπίδες για να κερδίσω. Αυτός ο αγώνας θα είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με εκείνον πριν από 4 χρόνια", δήλωσε ο Del Potro, ο οποίος δεν είχε την τύχη με το μέρος του στη χθεσινή κλήρωση των Ολυμπιακών του Ρίο, αφού στον 1ο γύρο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, Novak Djokovic.

"Το παιχνίδι μου δεν είναι τόσο καλό όπως πριν από 4 χρόνια. Ακόμα ψάχνω έναν πολύ καλό αγώνα, αλλά είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω πως το κοινό θα με υποστηρίξει και σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον", πρόσθεσε ο Αργεντινός, ο οποίος φυσικά θα έχει περισσότερους συμπατριώτες του στις κερκίδες, σε σχέση με το Nole.

Κλείνοντας, ο Del Potro μίλησε για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, που πολλοί έχουν κρίνει αυστηρά. Ο Αργεντινός εξήγησε πως οι διοργανωτές προσπαθούν για το καλύτερο που μπορούν, ενώ αποκάλυψε πως είναι η πρώτη του φορά σε Ολυμπιακό Χωριό και το απολαμβάνει.

"Νομίζω πως οι Βραζιλιάνοι δουλεύουν σκληρά για να έχουν μια καλή διοργάνωση. Για μας, είναι ξεχωριστό επειδή είναι κοντά στο σπίτι και έχουν έρθει εδώ πολλοί καλοί φίλοι. Απολαμβάνω τη διαμονή μου στο Ολυμπιακό Χωριό για πρώτη φορά, αφού στο Λονδίνο είχα νοικιάσει ένα σπίτι στο Wimbledon."

Ο μεγάλος αγώνας του 1ου γύρου, ανάμεσα στον Djokovic και στον Del Potro, θα γίνει την Κυριακή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots