Με το δεξί Nishikori και Cilic

 
Με το δεξί Nishikori και Cilic
Με το δεξί Nishikori και Cilic
tennisnews team Σάββατο, 06 Αυγούστου 2016 - 20:36

Οι Kei Nishikori και Marin Cilic ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κερδίζοντας στα δυο σετ τους Albert Ramos-Vinolas και Grigor Dimitrov αντίστοιχα. Την πιο εντυπωσιακή νίκη της ημέρας μέχρι στιγμής έχει πετύχει ο John Millman, ο οποίος δεν έχασε ούτε ένα game από τον Ricardas Berankis!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στην πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Kei Nishikori, ο οποίος πέτυχε 20 winners και κέρδισε τον Albert Ramos-Vinolas με 6-2, 6-4, σε 1 ώρα και 19 λεπτά.

Ο Ιάπωνας, Νο. 6 στον κόσμο, έφτασε τις 41 νίκες στη φετινή σεζόν, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 41-12. Η καλύτερή του πορεία σε Ολυμπιακούς ήταν το 2012 στο Λονδίνο, όταν είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά.

Στον 2ο γύρο, ο Nishikori θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό John Millman, που ξεκίνησε με τον ιδανικότερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά του, αφού συνέτριψε τον Ricardas Berankis με 6-0, 6-0 στην πιο εντυπωσιακή νίκη της διοργάνωσης μέχρι στιγμής. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Millman σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πολύ καλό τένις έπιαξε και ο Marin Cilic στην πρεμιέρα του στο Ρίο, κερδίζοντας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον Grigor Dimitrov, με 6-1, 6-4. Ο 27χρονος Κροάτης, πρωταθλητής στο US Open το 2014 πέτυχε 12 άσους και 21 winners συνολικά. Θα περιμένει την αναμέτρηση του Teymuraz Gabashvili με τον Radu Albot, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

Τέλος, ο Kyle Edmund επιβλήθηκε του Jordan Thompson με 6-4, 6-2. Ο 21χρονος Βρετανός, που επίσης αγωνίζεται για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο έναν εκ των Taro Daniel, που έκανε την υπέρβαση και κέρδισε τον Jack Sock me 6-4, 6-4, στη μεγαλύτερη έκπληξη της ημέρας μέχρι τώρα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots