ATP
Εγχειρίστηκε στο γόνατο ο Cilic

 
Εγχειρίστηκε στο γόνατο ο Cilic
tn team Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 - 8:25

O Marin Cilic υποβλήθηκε σε εγχείρηση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και όπως δήλωσε ανυπομονεί να επιστρέψει στα γήπεδα.

Οι δυσκολίες δεν έχουν τελειωμό για τον Marin Cilic, που τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει παίξει ελάχιστα τένις λόγω του τραυματισμού του και αποφάσισε να μπει ξανά στο χειρουργείο για να τον ξεπεράσει.

Ο 35χρονος Κροάτης πάντως δεν το βάζει κάτω και στη σχετική δημοσίευση που μοιράστηκε στα social media, δήλωσε ανυπόμονος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

"Πέρασα τους τελευταίους μήνες προσπαθώντας να βρω λύσεις για να διαχειριστώ τις ενοχλήσεις στο γόνατό μου. Πήρα την απόφαση να κάνω μια ακόμα εγχείρηση, μετά από προσεκτική σκέψη και πολλές συμβουλές που έλαβα από ειδικούς γιατρούς. Ένιωσα πως ήταν η καλύτερη επιλογή για να προχωρήσω μπροστά, προς μια πλήρη ανάρρωση", έγραψε ο πρωταθλητής του US Open του 2014.

Στις αρχές του 2023, ο Cilic είχε εγχειριστεί ξανά στο γόνατό του. Από τότε, έχει παίξει μόνο σε 6 αγώνες, χάνοντας τους 5 τελευταίους. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν του κόβουν όμως τα φτερά και ευελπιστεί πως θα επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο πριν τερματίσει την καριέρα του.

"Η επιθυμία μου να παίξω ξανά στο κορυφαίο επίπεδο δεν έχει εξασθενίσει, τουναντίον είναι δυνατότερη από ποτέ. Ελπίζω πως αυτή η επιπλέον εγχείρηση θα με βοηθήσει να βρεθώ πιο κοντά στην επιστροφή μου στα γήπεδα. Αυτοί οι 15 τελευταίοι μήνες ήταν γεμάτοι προκλήσεις, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω και σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots