ATP
Εγχειρίστηκε ο Cilic

 
Εγχειρίστηκε ο Cilic
tn team Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 19:40

Ο Marin Cilic πήρε την απόφαση να εγχειριστεί στο γόνατό του για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε στην Αυστραλία, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει αρκετό καιρό εκτός γηπέδων.

Ο 34χρονος Κροάτης έπαιξε μόνο έναν αγώνα το 2023, στο Pune της Ινδίας, όπου κέρδισε τον Roberto Carballes Baena με 2-1 σετ. Προκρίθηκε στα προημιτελικά, αλλά δεν κατέβηκε στο παιχνίδι με τον Tallon Griekspoor (μετέπειτα πρωταθλητή στη διοργάνωση) εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο.

Αφού έχασε το Australian Open, o Cilic ανακοίνωσε σήμερα πως επέλεξε να κάνει χειρουργική επέμβαση. Τα καλά νέα είναι πως η εγχείρηση πήγε καλά, τα κακά είναι ότι προφανώς θα αναγκαστεί να μείνει για κάποιο καιρό επιπλέον μακριά από τα γήπεδα, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

"Πήρα τη δύσκολη απόφαση να υποβληθώ σε εγχείρηση στο γόνατο, κάτι που έδειχνε να ήταν η καλύτερη επιλογή για να ξεπεράσω τον τραυματισμό που είχα στις αρχές της χρονιάς", έγραψε στη δημοσίευσή του στα social media ο 34χρονος.

"Η διαδικασία πήγε καλά, όπως ελπίζαμε. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει πως θα λείψω κάποιο χρόνο από τα courts, η θετική πλευρά ωστόσο είναι πως θα περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Είμαι θετικός για την επιστροφή μου και τώρα όλη η συγκέντρωσή μου είναι στην ανάρρωσή μου", πρόσθεσε ο πρωταθλητής του US Open του 2014.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Marin Čilić (@marincilic)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots