Στο νοσοκομείο ο Dustin Brown! (pics)

 
Στο νοσοκομείο ο Dustin Brown! (pics)
Στο νοσοκομείο ο Dustin Brown! (pics)
tennisnews team Κυριακή, 07 Αυγούστου 2016 - 19:00

Το όνειρο της συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες, εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον Dustin Brown! O Γερμανός τενίστας διασκέδαζε την πρώτη του συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη και ήταν λίγους πόντους μακριά από τη νίκη κόντρα στον Thomaz Bellucci, όταν γύρισε τον αστράγαλό του στο court, τραυματίστηκε άσχημα και αποχώρησε για το νοσοκομείο!

Ο Dustin Brown εκπροσώπησε τη Γερμανία σε Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά στην καριέρα του και έδειχνε να απολαμβάνει τα πρώτα του λεπτά στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του κόσμου.

Παρόλο που έπαιξε με τον αγαπημένο του κοινού, Thomaz Bellucci, τα πήγαινε πολύ καλά, είχε το πάνω χέρι και κέρδισε το πρώτο σετ με 6-4. Στο 2ο σετ η κατάσταση ήταν ισορροπημένη και τα πάντα αμφίρροπα. Ο Bellucci ήταν μπροστά με 5-4, αλλά ο Brown σέρβιρε για το 5-5 στο 10ο game.

Τότε, ο 31χρονος Γερμανο-τζαμαϊκανός είχε μια από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του, καθώς γύρισε τον αστράγαλό του στο court και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του, αναγνωρίζοντας αμέσως πως υπήρχε σοβαρό πρόβλημα.

Πράγματι, έδωσε το χέρι του στον αντίπαλό του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως κοινοποίησε και λίγα λεπτά μετά από το Twitter. To αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα της ημέρας ήταν 6-4, 4-5, 15-15 υπέρ του Brown, όταν σήκωσε λευκή πετσέτα και ολοκλήρωσε με αυτό τον άδοξο τρόπο την προσπάθειά του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots