Εκτός Ολυμπιακών και ο Del Potro

 
Juan Martin Del Potro
Juan Martin Del Potro Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 - 11:12

Δυστυχώς τα άσχημα νέα επιβεβαιώθηκαν και για τον Juan Martin Del Potro, που μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τη λίστα με τους παίκτες που δε θα λάβουν μέρος στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όλο και μεγαλώνει η λίστα με τις απουσίες των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και ο Del Potro ήταν ο τελευταίος παίκτης που απέσυρε τη συμμετοχή του. Θυμίζουμε πως προηγήθηκαν οι ανακοινώσεις των Rafael Nadal, Dominic Thiem, Roberto Bautista Agut, Denis Shapovalov, Casper Ruud, Cristian Garin και Gael Monfils.

Ήταν ούτως ή άλλως εξαιρετικά δύσκολο για τον Del Potro να προλάβει τους Ολυμπιακούς, ήταν όμως ένας μεγάλος στόχος του, για τον οποίο δούλεψε πάρα πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες.

"Τελικά, o Delpo δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η αποθεραπεία στο γόνατο πηγαίνει καλά σύμφωνα με τον γιατρό, αλλά συστήθηκε στον Juan Martin να τη συνεχίσει και να κάνει παράλληλα προπονήσεις, προσπερνώντας τους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματά σας", ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας του Αργεντινού.

Ο Del Potro έχει να αγωνιστεί δυο χρόνια πλέον, από τον Ιούνιο του 2019, όταν έπαιξε στο Queen's. Έκτοτε, πέρασε 4 φορές από το χειρουργείο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο. Έκανε την 1η εκείνο τον μήνα (τον Ιούνιο του 2019), αργότερα τον Ιανουάριο του 2020, τον Αύγουστο του 2020 και τον Μάρτιο του 2021. Μετά την τελευταία του επέμβαση, έθεσε ως στόχο την επιστροφή του στους Ολυμπιακούς που τόσο λατρεύει και που του έχουν χαρίσει υπέροχες αναμνήσεις, όπως το χάλκινο μετάλλιο στο Λονδίνο το 2012 και το αργυρό στο Ρίο το 2016.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots