Εύκολες προκρίσεις για Zverev και Medvedev (vids)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 - 10:25

Χωρίς να κινδυνέψουν εξασφάλισαν από ένα εισιτήριο για τους "16" των Ολυμπιακών Αγώνων οι Alexander Zverev και Daniil Medvedev.

Ο Zverev πήρε μέσα σε 70 λεπτά την πρόκριση εις βάρος του Κολομβιανού Daniel Elahi Galan, του οποίου επιβλήθηκε με 6-2, 6-2.

Πέτυχε 12 άσους ο Γερμανούς, ο οποίος είχε συνολικά 29 winners και έκανε 16 αβίαστα λάθη, κυριαρχώντας στο court απέναντι σε έναν Galan που είχε απολογισμό 8 winners και 13 αβίαστα λάθη. Επίσης ο "Sascha" δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να φτάσει σε break point, ενώ αξιοποίησε τις 4 από τις 12 δικές του ευκαιρίες, κάνοντας 2 break σε κάθε σετ.

Στον 3ο γύρο του Τόκιο, ο Zverev, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Nikoloz Basilashvili, που κατάφερε να πάρει μια δύσκολη νίκη επί του Lorenzo Sonego με 6-4, 3-6, 6-4.

Εύκολη επικράτηση και για άλλο ένα από τα μεγάλα φαβορί, το Νο.2 του ταμπλό, Daniil Medvedev, που συνέτριψε τον Sumit Nagal με 6-2, 6-1 σε 66 μόλις λεπτά.

Ο 25χρονος Ρώσος έκανε μόνο 12 αβίαστα λάθη έναντι 31 του Ινδού, ενώ ούτε κι αυτός απειλήθηκε με break point, την ώρα που "έσπασε" 5 φορές συνολικα το σερβίς του αντιπάλου του (5/11 break points).

Στον 3ο γύρο ο Medvedev θα έχει μια δύσκολη αποστολή απέναντι στον Ιταλό Fabio Fognini, που πήρε τη νίκη νωρίτερα επί του Egor Gerasimov με 6-4, 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots