Δε θα παίξει στο Roland Garros η Clijsters

 
Kim Clijsters
Kim Clijsters
tennisnews team Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 - 20:52

H Kim Clijsters απέσυρε τη συμμετοχή της από τα επόμενα τουρνουά που θα γίνουν στο χώμα, συμπεριλαμβανομένου και του Roland Garros.

Με μια ανακοίνωση που έκανε στα social media, η Clijsters ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες και στις παίκτριες που θα αγωνιστούν στα δυο μεγάλα τουρνουά της χωμάτινης σεζόν, στη Ρώμη και στο Roland Garros, λέγοντας πως δε γνωρίζει πότε θα δώσει τον επόμενο αγώνα της.

"Αποφάσισα να περάσω τις επόμενες εβδομάδες με την οικογένειά μου. Στη Νέα Υόρκη έκανα μεγάλη πρόοδο και επίσης είδα τι χρειάζεται να δουλέψω. Δεν είμαι σίγουρη που θα παίξω ξανά, αλλά θα σας ενημερώσω. Για την ώρα, επιστρέφω στις προπονήσεις και στα σχολικά γεύματα", έγραψε η 37χρονη Βελγίδα, η οποία επέστρεψε στην ενεργό δράση φέτος, μετά από 8 χρόνια.

Στο bubble της Νέας Υόρκης η Clijsters δεν ήταν έτοιμη να αγωνιστεί στο Western & Southern Open και είχε αποσύρει τη συμμετοχή της, αλλά στο US Open αγωνίστηκε και έκανε ένα καλό παιχνίδι, παρά την ήττα της από την Ekaterina Alexandrova, No.21 στο ταμπλό, με 6-3, 5-7, 1-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots